Bilplåtslagare

Bilplåtslagare

Nu söker vi Bilplåtslagare till våran anläggning i Östersund.

Vi söker nu efter en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten.

Din profil

Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på gymnasienivå och du som söker får gärna ha arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad tidigare. Även du som inte har så mycket erfarenhet men är driven och vill lära dig mer om yrket är intressant för oss. Det viktigaste är din inställning och nyfikenhet. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi modernt tekniskt kunnande som meriterande men också om du har kunskaper i skadekalkylering. B-körkort är ett krav.

Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö i en väletablerad och toppmodernt utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning.

I denna rekrytering tar vi hjälp av ett externt företag i urvalsprocessen.

Skicka din ansökan till:

hans@forceconsulting.se

Vill du veta mer om tjänsten kan du slå en signal på till antingen Hans eller Mats

Hans Larsson. 076-1166588

Mats Lemnert 070-6335755

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.

Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Hans Larsson
Telefon 070-6335755
Email Mejla Hans Larsson
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jemtbil.se
Sista ansökningsdag 4 nov 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På JemtBil jobbar vi med goda och långvariga kundrelationer. Jo, visst säljer vi bilar också, men det blir inga sålda bilar utan nöjda kunder. Det var med den grundtanken vi startade för 29 år sedan, och det är med den grundtanken vi jobbar idag. Och självklart gäller det oavsett om du köper nytt eller begagnat, personbil eller företagsbil.

Vi säljer och servar bilar från Mercedes, Subaru och Kia. Vi har också ett stort utbud begagnade bilar. I vår auktoriserade verkstad lagar vi stenskott, gör plåtarbeten och har behörighet att renovera AC-anläggningar. Självklart hittar du även bilens alla tillbehör här.