Som elektriker hos Nordins El blir du en central del i vårt lagbygge. Din professionella kompetens ställs inför inspirerande utmaningar när du hanterar alla typer av starkströmsarbeten inom både entreprenad och service. Samtidigt som din personlighet och servicekänsla skapar goda relationer till både kunder och medarbetare.
Ditt revir är Östersund.

Som elektriker på Nordins får du...
 • Ett roligt och varierande arbete med många kontaktytor.
 • Möjligheten att utvecklas, både som
 • yrkesman och människa.
 • En plats i ett härligt gäng av proffsiga och positiva kollegor.
 • Möta ett modernt ledarskap med tydliga krav men också med frihet under ansvar.
 • Möjligheten att påverka och vara delaktig i både din egen och företagets utveckling.
Nordins El har varit i branschen sedan 1970. När vi hösten 2018 fick förmånen att ta över företaget var det alltså nästan 50 års samlad erfarenhet vi fick med oss.

Med kunskap i bagaget och ny ambition:
"Att vara den bästa elfirman för både anställda och kunder" har Nordins fått en rejäl omstart. Vi tänker långsiktigt och satsar på vår personal, såväl som på vår omgivning och miljö. Som ett led i detta ligger vi också i framkant när det gäller solenergi, elbilsladdning och annan energieffektivisering som bidrar till den nödvändiga omställningen till förnybar energi.

Vårt företag, vi och våra ca 25 suveräna medarbetare, befinner sig i ständig utveckling. Vi har alla en hög teknisk kompetens och ett stort engagemang för vårt arbete och varandra. Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Känner du igen dig i nedanstående? Då ser vi fram emot din ansökan.

Vi söker dig som...
 • Är en självgående, trygg elektriker och därmed vet vad som krävs.
 • Certifikat för både svag- och starkströmsarbeten, ser vi som en merit.
 • Är en serviceinriktad person som är bra på att "ta folk", som tycker om att möta kunden och som har problemlösning i sitt DNA.
 • Söker utveckling och gillar att lära dig nytt men som även ser det som självklart att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.
 • Har B-körkort
Ansökan
Ansök genom att klicka på Ansök nu, skriftligen till Nordins El AB, Bangårdsgatan 30 83145 Östersund eller via mail till info@nordinselab.se

Frågor om anställningen besvaras av Anders Westin, tfn 063-10 30 10
Mer info
Kontaktperson Anders Westin
Telefon 063-10 30 10
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan hösten 2018 drivs Nordins El i Östersund, av Anders, Peter, Erik och deras 25 medarbetare. En äkta ambition och en uttalad värdegrund, där begreppen Engagemang / Omtanke / Kvalitet är centrala, ligger till grund för att värdestyra hela verksamheten. VI ska vara den bästa elfirman för både anställda och kunder Vår verksamhet: Vi utför service och nyinstallation av starkströmsanläggningar. Vi installerar även data och fibernät, inbrottslarm, brandlarm, passagesystem, låssystem och CCTV Våra kunder: Vi servar fastighetsbolag, försäkringsbolag, medelstora byggföretag, industrier.