Tre distributionselektriker till Elnät

Tre distributionselektriker till Elnät

Jämtkraft söker tre medarbetare som vill jobba med oss på Elnät Service. Vill du jobba för att göra ett av Sveriges mest avbrottssäkra elnät ännu bättre? Är du lösningsfokuserad och gillar att ligga steget före? Sök jobb hos oss!

Om avdelningen

Avdelningen Elnätservice arbetar med nybyggnation och underhåll av Jämtkrafts elnät med tillhörande region- och fördelningsstationer. I avdelningens verksamhet ingår även planering och projektledning samt samarbete med andra elnätbolag i regionen.


Om jobbet


Dina arbetsuppgifter blir ny- och ombyggnationer av ledningsnät och transformatorstationer inom spänningsområdet 0,4-145 kV samt underhåll och felavhjälpning.
Elnät har som strategi att arbeta felförebyggande och en del i det är avbrottsfritt underhåll, vi gör ungefär hälften av allt underhåll av elnätet utan att bryta strömmen, så kallat arbete med spänning (AMS). I tjänsterna ingår också administrativa arbetsuppgifter och på sikt kommer du även att ingå i beredskapsorganisationen.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning/erfarenhet inom eldistributionsområdet. Du får gärna ha några års yrkeserfarenhet och erfarenhet av AMS (arbete med spänning). Det är också positivt om du har goda datakunskaper.

Som person är du initiativrik, ansvarskännande, strukturerad och van att ta eget ansvar. Du har god förmåga att samarbeta, kommunicera och lätt för att knyta kontakter, både inom och utanför Jämtkrafts organisation. Du har förmåga att både leda, planera och delegera arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Jämtkraft bedriver arbete inom en samhällsviktig sektor. Anställningen kan därför innebära att du som sökande behöver placeras i en säkerhetsklass.

Körkort B är ett krav

Placeringsort: Järpen
Anställningsform & omfattning: Tillsvidare heltid
Önskat startdatum: Snarast

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Senast den 9 december vill vi ha ditt CV och ansökan. Uppge referensnummer 1935.

Har du frågor?

Slå en signal eller mejla rekryterande chef direkt.
Oskar Gunnebäck, avdelningschef
oskar.gunneback@jamtkraft.se, 063-149058

Fackliga företrädare

SEKO, Peter Martinsson, 063-14 93 95
Saco, Mikael Eklund 063-14 92 51
Unionen, Michael Häggmark 063-14 91 02
Mer info
Kontaktperson Oskar Gunnebäck
Telefon 063-149058
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jamtkraft.se
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jämtkraft är ett energibolag med ryggraden i Jämtland och Norden som marknad. Vi hämtar vår drivkraft i naturen omkring oss; rika skogar, friska vindar, kraftfulla forsar och solen. Och vi arbetar för att omvandla kraften från de förnybara energikällorna till hållbar el.