CRM-utvecklare

CRM-utvecklare

Är du en samarbetsorienterad utvecklare som sporras av att hjälpa företag med det allra viktigaste – nämligen kundutveckling och kundupplevelse? Vill du ha ett ansvarsfullt, omväxlande arbete med stort utrymme för eget driv? Då har vi jobbet för dig!

Team Kundutveckling arbetar med att förbättra kundupplevelsen till den bästa för Jämtkrafts kunder, med fokus på våra digitala kanaler. Vi ansvarar bland annat för att utveckla ett gemensamt CRM-system för hantering av kundärenden och behöver nu stärka upp teamet med ytterligare kompetens inom detta område.

Om jobbet

Som CRM-utvecklare kommer du att ha fokus på utveckling och testning av Microsoft Dynamics 365, men även bidra till utvecklingen av relaterade databaser och system. Du kommer att jobba nära verksamheten för att fånga in behov från interna användare och kunder samt stödja verksamheten i att formulera funktionskrav och översätta dessa till tekniska krav.

I dina arbetsuppgifter ingår även att hålla dig uppdaterad på nyheter inom området och se över hur vi kan ha användning av dem i vår verksamhet. Vidare ska du kunna fungera som kontaktperson och beställare till leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk högskoleexamen med inriktning mot IT, systemvetenskap eller motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av utveckling av Microsoft Dynamics 365 inom en verksamhet eller som konsult. Det krävs ingen specifik erfarenhet från energibranschen.

Du måste ha kunskaper inom .NET plattformen, C# och JavaScript samt gärna kunskaper inom Web Services, Web API, Microsoft Visual Studio, Microsoft Azure och Microsoft Power Platform.

Som person är du kreativ, lösningsorienterad och en problemlösare. Du är social och utåtriktad samt gillar att jobba i team och har god samarbetsförmåga. Du trivs med ett agilt arbetssätt och iterativa utvecklingsprocesser.

Jämtkraft bedriver arbete inom en samhällsviktig sektor. Anställningen kan därför innebära att du som sökande behöver placeras i en säkerhetsklass.

Placeringsort: Östersund
Omfattning & anställningsform: Heltid, tillsvidare
Önskat startdatum: Enligt överenskommelse

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Moa Alexandersson, teamchef, moa.alexandersson@jamtkraft.se eller 063-14 93 57.

Ansökan

Ansökan och CV ska vara oss tillhanda senast den 20 januari 2020.
Uppge referensnummer 1938

Fackliga företrädare

SEKO, Peter Martinsson, 063-14 93 95
Akademikerföreningen, Mikael Eklund, 063-14 92 51
Unionen, Bengt-Anders Alvenes, 063-14 92 94
Mer info
Kontaktperson Moa Alexandersson
Telefon 063-14 93 57
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jamtkraft.se/om-jamtkraft/jobba-hos-oss/rekrytering/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jämtkraft är ett energibolag med ryggraden i Jämtland och Norden som marknad. Vi hämtar vår drivkraft i naturen omkring oss; rika skogar, friska vindar, kraftfulla forsar och solen. Och vi arbetar för att omvandla kraften från de förnybara energikällorna till hållbar el.