Webbutvecklare med spets inom Wordpress och WooCommerce

Webbutvecklare med spets inom Wordpress och WooCommerce

Norrlands trevligaste digitalbyrå söker webb­utvecklare som älskar Wordpress, Woocommerce , dricker massor med kaffe och är grym på kod i största allmänhet.

Vi tror att du redan idag har erfarenhet av att jobba på byrå och har utvecklat dina kunskaper under några år både på byrå och även hemma då webbutveckling är ett av dina stora intressen. Vi tror också att du vill ha ett fritt arbete med stort ansvar och att du på fritiden gillar att åka skidor, skotta snö eller vara på fjället. Därför är Östersund det perfekta stället att bo för dig.

Vi söker dig som älskar kod, kod och kod. Sa vi att det är bra att du gillar kod och att koda? Nå ja, du är lösningsfokuserad med en kreativ inställning och vill vara en viktig kugge i en tajt projektgrupp som har jäkligt roligt på jobbet på vårt kontor i centrala Östersund.
Ditt ansvarsområde och fokus kommer vara på utveckling av webbsidor och e-handelslösningar i Wordpress och Woocommerce, men även vara en del av andra grymma projekt.
Självklart vill du utvecklas och har ett eget intresse av att lära dig nya saker och arbetssätt, att tänka utanför boxen och rent allmänt vara en driven problemlösare. Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att du får utvecklas, både genom interna workshops och externa utbildningar.

Du är såklart bevandrad inom responsiv design, har en känsla för visuell framställning och vet hur du bygger en smart och modern webbapplikation med rätt struktur, säkerhet och användbarhet. Med andra ord är du grym på HTML, CSS och javascript.

Du kommer att jobba med utveckling och uppdatering av våra kunders webbplatser och applikationer, existerande som nya. Du får stor frihet och möjlighet att ta fram idéer och förverkliga dessa i våra projekt.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i och god erfarenhet av att arbeta med HTML, CSS och JavaScript professionellt.
  • Har goda kunskaper i PHP och har bra erfarenhet av att arbeta med WordPress och Woocommerce, gärna med inriktning mot utveckling av teman och tillägg
  • Förstår humorn i https://userinyerface.com/
Meriterande är om du är även är välbekant med följande delar.

Front end, Back end, Användbarhet, Gränssnitt/design, SEO, JS-ramverk, Databaser/SQL, .NET, Git,

Arbetet är i första hand förlagd på arbetsplatsen men vi arbetar självklart på distans där det krävs.

Vi genomför anställningsintervju på Teams löpande.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.internetmedia.se/
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetmedia Kommunikationsbyrå är en digitalbyrå som utvecklar våra kunders möjlighet att nå framgång. I vårt team har vi spetskompetens inom samtliga områden som rör digital kommunikation.Byrån finns i centrala Östersund