Kreativ webbutvecklare sökes!

Kreativ webbutvecklare sökes!

Vi söker dig som brinner för webbutveckling och vill nå framgång tillsammans med oss och våra kunder. Du är lösningsfokuserad med en kreativ inställning och vill vara en viktig kugge i en tajt projektgrupp som har jäkligt roligt på jobbet på vårt kontor i centrala Östersund.

Ditt fokus kommer vara på front end-utveckling, men du kan beroende på din profil även få uppgifter inom back end.

Vi ser att du tycker om att utvecklas inom ditt yrke och har ett intresse av att lära dig nya saker och arbetssätt, att tänka utanför boxen och rent allmänt är en driven problemlösare. Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att du får utvecklas, både genom interna workshops och externa utbildningar.

Du är såklart bevandrad inom responsiv design, har en känsla för visuell framställning och vet hur du bygger en smart och modern webbapplikation med rätt struktur, säkerhet och användbarhet.

Du kommer att jobba med utveckling och uppdatering av våra kunders webbplatser och applikationer, existerande som nya. Du får stor frihet och möjlighet att ta fram idéer och förverkliga dessa i våra projekt.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i och god erfarenhet av att arbeta med HTML, CSS och JavaScript
  • Har goda kunskaper i PHP och WordPress, gärna med inriktning mot utveckling av teman och tillägg
  • Förstår humorn i https://userinyerface.com/
Plus i kanten
  • .NET
  • Integration av API:er
  • SQL
  • JavaScript-ramverk
Mer info
Kontaktperson Johan Lindström
Telefon 063-7010800
Email Mejla Johan Lindström
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.internetmedia.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Internetmedia är en digital byrå som hjälper företag och organisationer att skapa och stärka sitt varumärke för ökad försäljning och starkare digital närvaro. Våra affärsområden kan sammanfattas inom webb, print, mobil kommunikation och systemutveckling. Vi arbetar bland annat med projektledning, strategi, analys, grafisk formgivning, webbdesign, webb­utveckling, systemutveckling, integration och sökmotoroptimering.

Långsiktiga kundrelationer

Vi strävar efter långsiktiga och utvecklande relationer med våra kunder varför vi levererar snabbt och med mycket hög kvalitet. Vi vill alltid hålla en personlig dialog med våra kunder under hela projektets gång och anpassar våra lösningar efter företagets och dess kunders behov.

Ett kreativt och sammansvetsat gäng

Vårt produktionsteam är ett kreativt och sammansvetsat gäng med bred kompetens och stor kunskap inom sina respektive arbetsområden.
Tillsammans strävar vi efter perfektion och att våra kunder ska bli 100% nöjda med det vi gör. För att nå målet med ett projekt lär vi känna våra kunder, deras behov och företagets målsättning.