Vill du ta nästa steg i din karriär och bli en viktig del av vårt fantastiska team? Är du en ledare med fokus på glada medarbetare, ännu gladare kunder, lönsamhet och leverans?

Då är du välkommen med din ansökan!


Sedan tjugo år tillbaka har Internetmedia Kommunikationsbyrå framgångsrikt levererat sina tjänster inom digital kommunikation till kunder runt om i hela Sverige.

Internetmedia designar och utvecklar interna och externa webblösningar, kundkommunikationslösningar, webbshoppar, sökmotoroptimering SEO och kundanpassad systemutveckling av digitala produkter och tjänster. Byrån arbetar utifrån " Den digitala affärsprocessen" med fokus på att skapa konkreta mätbara värden för kunden.

Internetmedia är även en Google Partner och levererar framgångsrikt extern digital marknadsföring via Google Ads till flertalet regionala och nationella kunder. Byrån består av sju medarbetare med spetskompetens inom sina respektive områden. Internetmedia jobbar med kunder på både lokal, regional och nationell nivå.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla byrån till nästa nivå och arbeta för att skapa flera lyckliga kunder och även utöka verksamheten på den nationella marknaden.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Kontorschef planerar och leder du det dagliga operativa arbetet på kontoret och är direkt underställd VD. Du har ett helhetsansvar över verksamheten vilket innefattar personal, kundkontakter, försäljning, upphandlingar och budget. Du ansvarar över projekten och arbetsleder dessa fram till leverans. Du är ansiktet utåt och månar om Internetmedias framgångsrika varumärke. Det finns stora utvecklingsmöjligheter i tjänsten och vi söker dig som vill vara med på resan och utveckla Internetmedia till nästa nivå.

Vem är du:
Du har ett antal års yrkeserfarenhet av kommunikationsbranschen och har god kunskap samt förståelse för våra digitala produkter och våra kunders behov. Du är en person med båda fötterna på jorden och vet vad som krävs om man jobbar på en digital byrå. Som person inspirerar du och skapar förutsättningar för att medarbetarna ska känna delaktighet, engagemang och trygghet i sitt arbete. Du har förmågan att snabbt kunna läsa av en uppkommen situation och hantera och leda arbetet i rätt riktning. Meriterande om det finns erfarenhet av eget företagande eller försäljning. Som person har du sinne för struktur, ordning och reda samtidigt som du är proaktiv, kundvårdande och säljande. Vi värdesätter att du har ett stort nätverk inom näringslivet, lokalt och regionalt. Du är en van användare av digitala plattformar och tjänster och är inte främmande för att testa nya.

Lön:
Månadslön
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetstider:
Vardagar 08:00-17:00
Arbetsplats:
Storgatan 39, Östersund

Övrig information:
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2023-01-08. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.internetmedia.se/
Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se