Projektledare med sälj- och kundansvar

Projektledare med sälj- och kundansvar

Vi söker dig som gillar att ha många järn i elden med fokus på försäljning och bearbetning av våra befintliga och nya kunder.

Du är driven och tycker att sälj och kundbearbetning är det bästa du vet. Du är lösningsfokuserad med en kreativ inställning och vill vara en viktig kugge i en tajt projektgrupp som har jäkligt roligt på jobbet på vårt kontor i centrala Östersund.

Du har givetvis dokumenterad försäljningserfarenhet och det är ett stort plus om du jobbar eller jobbat på byrå sedan tidigare och att du kan vara igång med kundbearbetning relativt snabbt. Du vet hur du tar kontakt, bokar möten, lär känna kunden, skapar offererter och tillslut, kanske viktigast av allt – du vet hur man gör avslut på affären.

Vi ser att du tycker om att utvecklas inom ditt yrke och har ett intresse av att lära dig nya saker och arbetssätt, att tänka utanför boxen och rent allmänt är en driven problemlösare. Som arbetsgivare ser vi det som vårt ansvar att du får utvecklas, både genom interna workshops och externa utbildningar.

Du är såklart bevandrad inom digitala medier och du kommer främst att sälja in webbsidor, webbverktyg, intranät, e-handel, crm samt Google Ads och sociala medier.

Vi söker dig som
 • Älskar att snacka med kunder och hjälpa dom att utveckla deras verksamhet.
 • Är driven som säljare och gillar att göra affärer.
 • Gillar att sälja in och leverera lyckade projekt till dina kunder.
 • Har dokumenterad säljerfarenhet av det vi säljer.
 • Är strukturerad och ordningssam och alltid levererar det lilla extra.
 • Är uppriktig, ärlig och alltid håller det du lovat.
 • Är självgående och jobbar mot en tydlig säljbudget.
 • Är intresserad av och ser webben som det självklara navet i den digitala marknadsföringen
Plus i kanten
 • Har erfarenhet av att arbeta på byrå
 • Har drivit eget företag
 • Har praktisk erfarenhet av Google Ads, Wordpress, webbpublicering eller sökmotoroptimering
Övrigt

Anställningen är ett vikariat tom 20211231 med möjlighet till vidareanställning.
Mer info
Kontaktperson Joakim Persson
Telefon 070-6293278
Email Mejla Joakim Persson
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.internetmedia.se
Sista ansökningsdag 29 aug 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med 20 år som digitalbyrå har vi den erfarenhet och kompetens som krävs och kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar i alla digitala kanaler.

Internetmedia är en digital byrå som hjälper företag och organisationer att skapa och stärka sitt varumärke för ökad försäljning och starkare digital närvaro. Vårat affärsområde innafattar allt som rör digital kommunikation från webb, e-handel till google ads & systemutveckling.

Långsiktiga kundrelationer
Vi strävar efter långsiktiga och utvecklande relationer med våra kunder varför vi levererar snabbt och med mycket hög kvalitet. Vi vill alltid hålla en personlig dialog med våra kunder under hela projektets gång och anpassar våra lösningar efter företagets och dess kunders behov.

Ett kreativt och sammansvetsat gäng
Vårt team är ett kreativt och sammansvetsat gäng med bred kompetens och stor kunskap inom sina respektive arbetsområden.
Tillsammans strävar vi efter perfektion och att våra kunder ska bli 100% nöjda med det vi gör. För att nå målet med ett projekt lär vi känna våra kunder, deras behov och företagets målsättning.