Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare

Intea söker fastighetsförvaltare till Östersund 

Är du relationsskaparen som uppskattar att arbeta brett med alla delar inom fastighetsförvaltning? Vill du bli en del av en familjär organisation som befinner sig i stark tillväxt? Då kan du vara den vi söker!  

Intea har vuxit kraftigt sedan start och etablerat nya organisationer i flera städer under de senaste åren. Bolaget söker nu en fastighetsförvaltare som vill arbeta långsiktigt med att utveckla det växande fastighetsbeståndet tillsammans med dess hyresgäster. 

Om rollen 

Du kommer att tillhöra Inteas organisation i Östersund och grundtanken med rollen är att den är fri utifrån de behov som finns i relation till Inteas hyresgäster. Det innebär att du har stora möjligheter att forma tjänsten utifrån dina önskemål. I rollen får du ansvaret för att arbeta nära Inteas hyresgäster som bland annat består av Mittuniversitetet, Naturvårdsverket, Folkhälsomyndigheten, Kronofogden, Skatteverket, Länsstyrelsen och Sveriges Domstolar.  

Som fastighetsförvaltare arbetar du aktivt med att hålla kundnöjdheten på en fortsatt hög nivå genom löpande kontakt och dialog med hyresgästerna. Du arbetar självständigt med olika typer av frågor som är av vikt för hyresgästen, gärna i en proaktiv kontext, samtidigt som du har ett nära samarbete med övriga kollegor.

Rapportering sker direkt till vd:n för Intea i Östersund.

Rollen innefattar även att: 
 • Ansvara för att upprätthålla kontakt med hyresgäster i frågor om hyresavtal eller övriga fastighetsrelaterade frågor. 
 • Ansvara för upprättande av nya hyresavtal. 
 • Ansvara för omförhandling av befintliga hyresavtal. 
 • Medverka vid upphandling och kvalitetssäkring av fastighetsrelaterade tjänster. 
 • Medverka vid mindre underhålls- och renoveringsarbeten. 
 • Medverka vid upprättandet av budget och vid kvartalsavstämningar. 
Kvalifikationer 
 • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. 
 • Minst 3–5 års arbetslivserfarenhet, företrädesvis inom fastighetsförvaltning eller inom fastighetsbranschen. 
 • God kunskap inom hyreslag och hyresavtal. 
 • Mycket god kommunikativ förmåga att uttrycka sig i svenska, i såväl tal som skrift. 
 • B-körkort. 

Har du ett starkt intresse eller erfarenhet av hållbarhetsarbete är det meriterande. 

Vem är du? 

Intea är ett snabbväxande bolag med utrymme för ambitioner, därmed tror vi att du är en affärsorienterad person med ett proaktivt tankesätt. Du är även driven och engagerad i ditt sätt att arbeta.

Då rollen innefattar många kontaktytor, både internt och externt, söker vi en kommunikativ och social person som gillar att möta människor och skapa samt bibehålla starka relationer. Kontaktytorna innebär även att du behöver ha förmågan att vara lyhörd för hyresgästernas behov och förväntningar.  

Det är av betydelse att du trivs i en flexibel roll och har en prestigelös inställning till den variation av arbetsuppgifter du kommer att utföra. Många arbetsuppgifter skapas genom din ambition att bygga hög kundnöjdhet hos hyresgäster tillsammans med ett ordningssinne. Du arbetar självständigt med att behandla ärenden och driver själv arbetet framåt, stöttad av vd vid behov. Vi ser därmed att du är strukturerad, ordningsam och noggrann med en god problemlösningsförmåga. 

Vad Intea erbjuder dig 

Inteas företagskultur är familjär och organisationen är platt – inställningen är att man tar tag i det som behöver göras, oavsett om uppgiften är stor eller liten. 

Företaget präglas av en entreprenöriell företagskultur med ett stort fokus på tillväxt, innovation samt miljö- och hållbarhet. Medarbetarna är avgörande för bolagets framgång. God arbetsmiljö, personlig kompetensutveckling och ett uttalat jämställdhets- och likabehandlingsarbete är några av de grundläggande principerna. 

Tjänsten är på heltid, provanställning tillämpas.  

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som fastighetsförvaltare hos Intea upplevs som spännande, intressant och utvecklande, då tycker vi att du ska skicka din ansökan snarast! 

I denna rekrytering samarbetar Intea med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 12 december. 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.intea.se
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.