Entreprenadingenjör till Infranord

Entreprenadingenjör till Infranord

Söker du dig vidare i karriären mot marknadens ledande järnvägsentreprenör? Hos Infranord erbjuds goda utvecklingsmöjligheter för dig som har intresse inom teknik, hållbarhet, samhällsutveckling och innovation.

Nu söker Infranord dig som vill ta dig an arbetet som entreprenadingenjör och ha mellersta Norrland som din arbetsplats. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Infranords räkning en entreprenadingenjör. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Infranords önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som Entreprenadingenjör arbetar du med att följa upp tilldelade uppdrag enligt Infranords affärsprocess. Du arbetar också med ekonomisk uppföljning, prognoser samt kalkylering i de olika uppdragen. En annan viktig uppgift är att bevaka kontraktshandlingar, medverka vid produktionsplanering och arbeta med projektstyrning. Du kommer även att ansvara för dokumentation såsom relationshandlingar och projektplaner samt delta vid byggmöten.

Som Entreprenadingenjör på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet. Arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.

Tjänsteresor och visst arbete på obekväma tider förekommer. Större delen av arbetet sköts ute i fält på annan ort än placeringsort.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande bakgrund som kan bedömas likvärdigt. Du har god erfarenhet av projektstyrning, entreprenadjuridik och har god datorvana. Kunskap i engelska är ett krav och övriga språk är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Infranord. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person har du god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad. Vidare är du en noggrann och driven entreprenadingenjör med stort säkerhetstänk.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall, Östersund alt Ånge
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Information om kundföretaget

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.
Infranord - Spåret till framtiden.
Läs mer på: www.infranord.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)