Säljare av ismaskiner och isbanor sökes

Säljare av ismaskiner och isbanor sökes

Sugen på ett intressant och omväxlande säljjobb?

HockeyPractice Sweden AB söker nu en säljare som ska bli vår specialist på WM ismaskiner men även sälja våra isbanor i Norden.

Jobbet innebär stor frihet med varierande uppgifter under året - allt från innesäljare till montering av isbanor i Norden. Räkna med en hel del resande periodvis men huvuddelen av arbetet bör kunna skötas från kontoret.

Vi ser helst att den vi anställer har sin utgångspunkt i Östersund där vårt huvudkontor ligger.

Våra krav på den sökande:
  • Kvalificerad säljutbildning B2B och erfarenhet från säljverksamhet. Alternativt en dokumenterad mångårig och framgångsrik säljkarriär inom lämplig bransch.
  • Körkort, B krav - BE eller andra tillägg är meriterande.
Meriterande är det om den sökande har:
  • Erfarenhet från offentliga upphandlingar som anbudsgivare.
  • Kunskap/erfarenhet om ismaskiner.
  • Kunskap/erfarenhet om konstfrusna isbanor.
Vi tar stor hänsyn till personens sociala förmåga och personliga egenskaper.

Individuell lönesättning och säljprovision enligt överenskommelse. Vi kallar kandidater fortlöpande och tillsätter tjänsten så snart vi funnit den vi söker.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Mer info
Kontaktperson Micael Lundmark
Telefon 063-140 500
Email Mejla Micael Lundmark
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hockeypractice.pro
Sista ansökningsdag 14 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HockeyPractice startades 2011 av en hockeypappa i Östersund med målet att bidra till utvecklingen av ishockeyn i Sverige. Detta dels genom sälja teknikträningsprodukter som kan användas året runt för att utveckla spelarens skott-, passnings- och klubbteknik. Dels genom att bidra till att återskapa isbanor som kommunerna under åren successivt avvecklat och avvecklar. Kvalitet är vårt ledord och något vi strävar efter i allt vi företar oss. Vi testar helst produkterna innan vi börjar sälja dem för att veta att de fungerar och är hållbara. Vi vill vara en pålitlig partner för alla våra kunder.

Efterhand har försäljning av isbanor blivit den prioriterade delen av verksamheten. Naturisbanekonceptet som utvecklats av NiceRink i USA är en glimrande produkt som revolutionerar byggandet av naturisbanor. Den är enkel, prisvärd och resulterar i mycket hållbara isbanor som fungerar även i milda svenska vintrar.

Små skräddarsydda konstfrusna isbanor är ett annat område som växer snudd på lavinartat - både som isbanor på citytorg för allmänhetens åkning som mindre isbanor för ishockeyträning. HockeyPractice är idag marknadsledande inom detta område och har levererat isbanor till bland annat taket på köpcentrumet Emporia i Malmö, utanför Sportshopen i Grebbestad, Täby och Vällingby torg, Sundbyberg, Mönsterås m. fl.

Fr o m våren 2018 är HockeyPractice partner med AST (ett av världens största isbaneföretag - baserat i Österrike) och ansvarar för AST försäljning i Sverige, Norge och Finland. HockeyPractice kommer inom ramen för detta samarbete även att sälja WM ismaskiner i Sverige och Norge.