Säljare Hitta.se

Säljare Hitta.se

Vill du jobba i Sveriges bästa säljteam?

Som säljare på hitta.se arbetar du exklusivt mot företag (B2B). Telefonen är vårat arbetsredskap och vi erbjuder företag exponering hos oss på hitta.se som idag är den största Svenska sökmotorn när det kommer till tjänster och produkter.

Vi är ett starkt team på 8 personer som sitter i fantastiska lokaler på stationsplan i centrala Östersund.

Vill du jobba på en arbetsplats med högt i tak, härlig stämning, tydliga mål och rikligt belönas efter dina resultat? Då kommer du att trivas hos oss.

Vad vi söker:

Dig som bidrar med bra energi, driv och tävlingsanda

Dig med erfarenhet av uppsökande försäljning (minst ett år)

Vi erbjuder:

Fast lön + höga provisionsmöjligheter

Ett Team i världsklass

Säljutbildningar

Heltidsanställning

Kontor på attraktiv adress i centrala Östersund

Ansökan:

Skriv några rader om varför vi skall välja just dig.

Skicka din ansökan genom Blockets ansökningsfunktion, bifoga CV och personligt brev.

Frågor?

Kontakta Hans-Olov Johansson (Försäljningschef) 070 219 33 20
Mer info
Kontaktperson Hans-Olov Johansson
Telefon 070-219 33 20
Email Mejla Hans-Olov Johansson
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juli 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen. Namn-, telefon-, adress- och branschuppgifter uppdateras varje dygn. Allt för att informationen på hitta.se ska vara så relevant och aktuell som möjligt.

Varje vecka hjälper hitta.se ca 4 miljoner unika besökare som tillsammans genomför över 20 miljoner sökningar i veckan. I januari 2018 utsågs hitta.se till ett av Sveriges mest positivt omtalade varumärken i YouGovs BrandIndex. Hitta.se är etablerat sedan många år som en av Sveriges absolut största sajter med räckvidd över hela Sverige.

Hittapunktse AB har i dagsläget runt 140 medarbetare. Under 2016 uppgick bolagets intäkter till 257 MSEK med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 66 MSEK. Huvudkontoret ligger på Drottninggatan i centrala i Stockholm, med kontor även i Göteborg samt lokala filialer i 13 olika städer runt om i Sverige.