Projektledare Samhällsbyggnad

Projektledare Samhällsbyggnad

Är du sugen på att anta nya utmaningar som projektledare inom samhällsbyggnad? Då kan det här vara tjänsten för dig. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som projektledare på konsultsidan eller beställarsidan eller liknande roll, men som känner att det är dags att ta ytterligare steg i din utveckling.

På Hifab kommer du arbeta i en grupp med kompetens inom bygg- och fastighetsprojekt. Som projektledare får du möjlighet att driva både små och stora projekt genom alla dess skeden, från idé till överlämnande och driftsättning. Rollen innebär att du ansvarar för ekonomistyrning och projektbudget. I större projekt ingår arbetsuppgifter som att leda projektorganisationen mot uppställda krav och mål. Du är beställarens huvudkontakt i projektorganisationen och rapporterar till beställaren. Vi har en jämn fördelning av offentliga och privata beställare, så om du trivs att gå in och ur olika organisationstyper och kulturer kommer du att trivas hos oss. Hos oss får du möjligheten att arbeta med allt ifrån kontor, bostäder, vårdfastigheter, skolor och kommersiella fastigheter och industribyggnader.

I Umeå är vi ett glatt gäng med en stark samarbetskultur. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat för våra kunder. Det här kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete, och det har vi. Med en expanderande marknad i Norr satsar vi nu på att växa på med ytterligare medarbetare. Tillsammans är vi med och bygger framtidens hållbara Sverige och medan vi gör det har vi himla roligt tillsammans!

Vem är du?
  • Du är civil- alternativt högskoleingenjör
  • Du har minst 3-års erfarenhet i rollen projektledare eller liknande
  • Vidare söker vi dig som har lätt att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska och engelska, då vi har såväl svenska som internationella beställare
  • Har du KA certifiering alt arbetat som miljösamordnare är det extra meriterande
  • Eget kontaktnät i området är också meriterande
Som person motiveras du av att skapa goda affärer både för Hifab och för dina kunder. Att bygga nya relationer med såväl befintliga som presumtiva kunder ser du som självklart i din roll. Du har en hög social kompetens som du visar genom att vara lyhörd och lösningsorienterad och kan sätta dig in i dina kunders behov. Du är noggrann och arbetar strukturerat. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

På Hifab drivs vi av att samarbeta i projekt och att lära oss av varandra, så vi ser gärna att du har ett prestigelöst förhållningssätt och delar med dig av din kompetens. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och hoppas därför att du vill vara med och bidra till den goda stämningen.

Vad kan Hifab erbjuda?

Våra medarbetare är vår mest värdefulla tillgång! Därför satsar vi på dig och ger dig de bästa förutsättningar för att du ska växa som konsult och projektledare. Genom tydliga karriärvägar, intressanta projekt och vår egen projektskola Hifab Academy, stödjer vi våra medarbetare att utvecklas inom sin profession. Hos oss blir bra projektledare bättre. Ett urval av våra personalförmåner är mentorskapsprogram, bonusprogram, möjlighet till löneväxling, Benify förmånsportal samt friskvårdbidrag.

Ansökan och eventuella frågor

Intervjuer kommer hållas löpande, då vi ämnar tillsätta rollen så snart som möjligt. Därför ber vi dig att inte vänta med att skicka in din ansökan. Vid frågor får du gärna kontakta Susanne Wicklund på 070-206 15 30 eller susanne.wicklund@scandinavian-search.se.
Mer info
Kontaktperson Susanne
Telefon 070-2061530
Område Östersund
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hifab.se
Sista ansökningsdag 22 feb 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hifab är specialister inom projektledning med tillhörande konsulttjänster. Vi finns till för de som äger, utvecklar, förvaltar och nyttjar fastigheter och anläggningar. Hifab grundades redan 1947 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på 12 kontor i Sverige, 2 internationella kontor och projektverksamhet i ett tiotal länder. Omsättningen är ca 360 MSEK.