Haraldssons Tunga Fordon AB är ett familjeägt företag som drivs utifrån kundnytta med en organisation där alla hjälps åt. Vi bedriver verkstad och försäljning av Mercedes-Benz lastbilar, Komatsu anläggningsmaskiner, Deutz-Fahr traktorer med tillhörande redskap samt däck för tunga fordon.

Vi söker nu mekaniker som kan utföra fackmannamässig service och reparation på våra varumärken. Stor vikt läggs vid kundfokus, vi ser därför gärna att man gör "det lilla extra" för att glädja kunden. Det är viktigt att du har ett intresse för modern teknik och trivs med en rörlig arbetsmiljö i växlande tempo.

Som mekaniker hos Haraldssons kommer du att ha ett betydande eget ansvar och det är därför önskvärt att du som person är kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har flerårig erfarenhet av yrket. Vi arbetar proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modellprogram för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-31.
Ansökan skickas till: annika@haraldssonsab.se, alternativt via post till: Haraldssons Tunga Fordon AB, Upplagsvägen 1, 831 52 Östersund. Ev. frågor besvaras av Annika Sagnér 070-227 27 32 eller Kalle Wistrand 070-444 38 78. Ansökningar kommer att behandlas löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Kontaktperson Annika
Email Mejla Annika
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (31 dagar kvar)