Haraldssons söker tekniker

Haraldssons söker tekniker

Efter våra försäljningsframgångar har vi sett ett behov av att komplettera personalstyrkan, därför söker vi nu tekniker som kan utföra fackmannamässig service och reparation på våra varumärken. Vi lägger stor vikt vid kundfokus, och ser gärna att man gör "det lilla extra" för att glädja kunden. Det är viktigt att du har ett intresse för modern teknik och trivs med en rörlig arbetsmiljö i växlande tempo.

Som tekniker hos Haraldssons kommer du att ha ett betydande eget ansvar och det är därför önskvärt att du som person är kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har flerårig erfarenhet av yrket. Vi arbetar proaktivt och utbildar oss löpande på befintliga och kommande modellprogram för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-04.
Ansökan skickas till: annika@haraldssonsab.se, alternativt via post till: Haraldssons Tunga Fordon AB,
Upplagsvägen 1,
831 52 Östersund.

Eventuella frågor besvaras av Kalle Haraldsson 070-444 38 78 eller Annika Sagnér 070-227 27 32. Ansökningar kommer att behandlas löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.haraldssonsab.se/
Sista ansökningsdag 4 okt 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haraldssons Tunga Fordon AB är ett familjeägt företag som drivs utifrån kundnytta med en organisation där alla hjälps åt. Vi bedriver verkstad och försäljning av Mercedes-Benz lastbilar, Komatsu anläggningsmaskiner, Deutz-Fahr traktorer med tillhörande redskap samt däck för tunga fordon.