Haraldssons söker Tungmekaniker Entreprenad

Haraldssons söker Tungmekaniker Entreprenad

Vi söker ytterligare en tungmekaniker med inriktning mot entreprenad i vår växande verksamhet. Som tungmekaniker på Haraldssons arbetar du både i vår verkstad och ute hos våra kunder i fält. Vi servar och underhåller i huvudsak Komatsu anläggningsmaskiner och Bomag kompaktorer.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående samt bemöter både interna och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt.

Meriterande är några års erfarenhet från liknande arbete. Datorvana krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

Körkortskrav:

Lägsta behörighetsklass: B

Sysselsättningsgrad:

Tjänsten är på heltid.

Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till bjorn@haraldssonsab.se Eventuella frågor besvaras av Platschef Björn Karlsson 070-598 56 53.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Haraldssons Tunga Fordon AB är ett familjeägt företag som drivs utifrån kundnytta med en organisation där alla hjälps åt. Vi bedriver verkstad och försäljning av Mercedes-Benz lastbilar, påbyggnader, Komatsu anläggningsmaskiner, Deutz-Fahr traktorer med tillhörande redskap samt däck för tunga fordon. Hos oss har resan bara börjat och vi behöver därför starka medarbetare som vill vara med i utvecklingen mot våra högt ställda mål.

Läs gärna mer om oss på www.haraldssonsab.se.