Erfaren Serviceelektriker

Erfaren Serviceelektriker

Vi söker dig!
Vi har stor efterfrågan på våra tjänster så nu söker vi på Högboms EL fler medarbetare! Är du en driven, serviceinriktad person som med hög ansvarskänsla är redo att axla nya utmaningar? Då kan du vara våran nästa kollega

Att jobba på Högboms EL innebär att lära känna massor av nya kollegor med hög teamkänsla, få jobba under eget ansvar och egna kunder. Ansvara för första kontakt med kund till besiktning av färdig anläggning.

Vem är du?
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande, är färdig med din lärlingstid och är självgående med flera år dokumenterad erfarenhet inom yrket.

Som person är du engagerad, målinriktad och drivs av att skapa nöjda kunder. Du är serviceinriktad, har lätt för att skapa relationer och van vid att ta självständiga beslut.

För att trivas hos oss tror vi att du är en positiv person som kan kombinera driv och nyfikenhet med ödmjukhet och att du vill dela med dig av din kunskap.

Vad erbjuder Högboms EL dig som arbetstagare?
Högboms EL erbjuder en arbetsplats med trivsamma kollegor, högt i tak, en hälsosam företagskultur som resulterat i långvariga relationer, både med kunder och medarbetare. Vi erbjuder helt nyproducerade lokaler mitt i Odenskog framtagna för att höja konkurenskraften som arbetsgivare!

Ansök nu!
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.
Mer info
Kontaktperson Karl Högbom
Telefon 0702222001
Email Mejla Karl Högbom
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hogbomsel.se
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Högboms EL är ett 60 år gammalt familjeföretag med huvudsakliga uppgift att tillgodose våra kunder med el, tv och säkerhets -installationer av alla typer. Högboms EL är verksamma i stora delar av Jämtland och Härjedalen men har sin bas i Östersund.

För att höja konkurenskraften som arbetsgivare har Högboms EL under sommaren 2022 flyttat till helt nyproducereade lokaler mitt i Odenskog, här har vi sett till att det finns utrymme för både kreativitet, umgånge och gott kaffe!

Högboms EL är anslutna till IN-Företagen en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. Sedan 1906 – alltså i över hundra år – har man på IN arbetat med att stärka medlemsföretagens och elteknikbranschens konkurrenskraft