GDM söker erfarna konsulter in Linux

GDM söker erfarna konsulter in Linux

GDM är en svensk IT-leverantör med 120 anställda som har haft stark tillväxt under flera år. Vi finns idag på fyra orter, Sundsvall, Östersund, Stockholm samt ett nyöppnat kontor i Gävle. Vi planerar flera nyanställningar den närmaste tiden och är intresserade av att komma i kontakt med framtidens GDM:are! Det vill säga positiva, ambitiösa och kompetenta personer som vill bli en del av ett företag som siktar på att bli bäst i Sverige på funktionell IT. Vi erbjuder en spännande vardag med högt tempo och där vår arbetsmiljö ska stimulera till goda prestationer, engagemang och personlig utveckling.

Läs mer om oss på: www.gdm.se

Vi söker just nu konsulter med erfarenheter av:
  • Server/lagring
  • Linux
Fokus för denna roll kommer att vara mot linux baserade system.

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av IT-branschen. Då rollen innebär mycket kontakt med våra kunder sätter vi stort värde på att du är utåtriktad som person samt driven och målinriktad i att möta våra kunders förväntningar och krav. Du behöver vara noggrann, social, prestigelös och ha god förmåga att kommunicera.

Meriteriande kvalifikationer:
  • Ubuntu
  • Redhat
  • Docker
  • Scriptspråk ex. Python, bash, perl.
Om detta stämmer på dig så hoppas vi att du skickar in din ansökan. Gärna redan idag!

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Felix Blomqvist 070-247 44 21 eller felix.blomqvist@gdm.se. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och vi vill ha din ansökan innan den 28 Februari.

I rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars (49 dagar kvar)