Supporttekniker till Fujitsu!

Supporttekniker till Fujitsu!

Fujitsu söker nu flera supporttekniker!

Ett utmärkt arbete för dig som är i början eller jobbat ca 1-2 år inom teknik och IT. I detta arbete kommer problemlösning, diagnostik och ett trevliga kollegor stå i fokus!

Arbetet handlar om att agera supporttekniker till Fujitsus olika kunder. Att vara en resurs för såväl kunder som internt för kollegor ute på fält och andra företagskunder.

Vem är du?

Du har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Det är meriterande med erfarenhet från produkter som tex bankomater och dess utrustning. Du kommer bl.a att ge support till våra fälttekniker genom att göra en fördiagnos gällande bankomater, vilket kräver ett metodiskt och noggrant arbetssätt. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor.

Du är engagerad, entusiastisk, noggrann och mycket serviceinriktad.

Kvalifikationer:

Vi ser helst att du jobbat med något tekniskt innan, t.ex. teknisk support via telefon eller annat. Andra erfarenheter inom teknikens värld är också väl meriterande. Har du jobbat inom kundtjänst men kan styrka ditt tekniska intresse är detta också aktuellt!

Omfattning:

Tjänsten är på heltid och uppdraget börjar efter överenskommelse och fortlöper året ut. Eventuell förlängning kan tillkomma vid gott arbete!

Uppdraget innebär att du kommer arbeta som konsult och vara anställd av Barona men att du utför arbetet på plats hos Fujitsus lokaler.

Urvalet av sökande sker löpande, vänta därför inte med din ansökan utan skicka in din ansökan redan idag!

CV och ansökningar tas inte emot via mejl men skulle du ha frågor kan du kontakta Nicolas.westrup@barona.se som är ansvarig rekryterare.

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Fujitsu; Konsult; IT; Teknik; Supporttekniker; Support; Östersund;
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (21 dagar kvar)