Supporttekniker sökes till Fujitsu!

Supporttekniker sökes till Fujitsu!

Är du en stjärna på datorer och gillar att ge support? Nu söker FUjitsu både 1st och 2nd support tekniker!

Om tjänsten som Support Tekniker

Vi söker för en kunds räkning 1st och 2nd Line Support Tekniker till Östersund. I korthet innebär uppdraget att du kommer att arbeta med enklare IT support via telefon och på plats på kontoret.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) med start omgående - Arbetstiderna varierar beroende på vilken av Fujitsus kunder man jobbar gentemot. Det förekommer vanliga kontorstider samt arbete i skift.

Några typiska arbetsuppgifter som 1st line Supporttekniker
  • Hjälpa till med hård- och mjukvarufrågor
  • Felsökning av hård- och mjukvara i främst PC-miljö samt administration i AD och Office365.
  • Hjälpa till vid problem i Officepaketet
Låt oss prata mer om dig och din bakgrund

Det är mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet från teknisk support sedan tidigare. Vi söker en person som är intresserad av datorer, skrivare och annan teknisk utrustning samt är service minded.

Men kanske än mer intressant är att prata om hur du är som person:
  • Har generell IT kunskap och intresse
  • Har praktisk erfarenhet av att hantera IT-relaterade problem
  • Kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska
  • Självgående
  • Service minded
Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Övertygad än? Hör av dig till oss!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Nicolás Westrup, nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; IT; tekniker; 1st line; 2nd line; Fujitsu; Östersund;
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)