Junior tekniker till projekt i Östersund!

Junior tekniker till projekt i Östersund!

Fujitsu söker en junior tekniker till större projekt!

Vi söker en person med stort intresse och nyfikenhet för IT och teknik för ett uppkommande projekt. Arbetet sker på uppdrag av Fujitsu och arbetet kommer innebära att du åker ut till kund för att utföra dina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att besöka butiker för serveruppgradering. Arbetet kommer utföras dagtid måndag till torsdag. Det kommer förekomma mycket resor och därför behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Start:
10 februari

Slut:
14 april

Uppehåll:
En vecka under påsk

Plats:
Östersund med omnejd

Kvalifikationer och Personliga egenskaper

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tekniskt arbete. Dock uppskattas ett stort teknikintresse och en motivation till att lära. Som person är du ansvarstagande, driven och social. Det visar sig inte minst i det arbetet du utför med noggrannhet och god kvalitet. Att möta våra kunder på ett professionellt sätt är en självklarhet för dig tillsammans med att du är flexibel och självständig.

Eftersom vissa kunder befinner sig längre ifrån kollektivtrafiken samt att det kan förekomma transport av teknikdelar till vårt kontor är körkort och tillgång till bil ett krav.

Vad Barona kan erbjuda dig?

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är tekniskt intresserad och vill komma igång med din karriär inom IT/Teknik området. Barona IT rekryterar och bemannar löpande till flera stora IT-bolag och vi får kontinuerligt in uppdrag som kan komma att bli aktuella vid väl utfört arbete!

Som konsult på Barona

Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvård. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Skicka in din ansökan redan idag

Varmt välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till nicolas.westrup@barona.se

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Projekt; Junior; Tekniker; Server; IT; Teknik
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (15 dagar kvar)