Supporttekniker till Fujitsu

Supporttekniker till Fujitsu

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för teknik och god serviceförmåga till rollen som Supporttekniker hos Fujitsu i Östersund. Uppdraget är med start omgående så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Fujitsu

Fujitsu är ett världsledande IT services företag och vår Servicedesk supportar över 2000 kunder över hela världen och vi besvarar mer är 1.5 miljoner samtal per månad på 40 olika språk.

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1 000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Läs mer om Fujitsu på: http://www.fujitsu.com/se/

Arbetsuppgifter

I rollen är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara vara behjälplig och ge kunden en bra kundupplevelse. Du ska på ett pedagogiskt sätt supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Vi söker dig som:
  • Har minst 1 års erfarenhet inom IT Support eller BackOffice funktioner
  • Kan utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Har en hög kommunikativ förmåga
  • Besitter en pedagogisk förmåga
  • Har god teknisk kunskap
  • Med mycket hög servicekänsla
  • Innehar körkort
Du har gymnasiekompetens, med fördel inom IT teknik. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom Servicedesk samt med systemen nedan. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor.

Du är engagerad, entusiastisk och mycket serviceinriktad.

Anställningsform

Visstidsanställning sex månader med god chans till förlängning.

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Varierande arbetstider

Fast lön

Om OnePartnerGroup Jämtland

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Övrig information:

Start omgående och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord: support, Fujitsu, kundtjänst, teknik, IT
Mer info
Kontaktperson Lisa Forslund
Telefon 063194349
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se