engcon söker Produktägare Styrsystem

engcon söker Produktägare Styrsystem

engcon söker produktägare till sina styrsystem

Är du på jakt efter nästa utmaning i karriären? Vill du jobba med att utveckla den senaste tekniken i ett spännande internationellt företag som är världsledande inom sin bransch? Vill du tillsammans med oss Change the World of Digging?


Om tjänsten

Som produktägare för våra styrsystem är du bryggan mellan affären och tekniken och dina främsta utmaningar att:
  • Driva utvecklingen och prioritera features med rätt fokus på affärsnytta
  • Utveckla affärerna
  • Vårda produktportföljen
  • Se framåt, planera nästa steg och hålla koll på vad som händer branschen
Det här är en grym roll för dig som vill ha en central roll med stora påverkansmöjligheter i ett innovativt, expansivt företag. Tillsammans med utvecklare och vårt konsultteam leder och driver du den tekniska utvecklingen framåt. Du agerar beställare gentemot våra underleverantörer, ser till att vi jobbar med de bästa konsulterna och du koordinerar våra olika utvecklingsprojekt. Du har kontakt med världens största grävmaskinstillverkare och är den som tillsammans med VD/affärsansvarig ansvarar för relationsbyggande och avtalstecknande. För oss är slutkunden alltid i fokus, det är det som styr vår utveckling och som kommer att vara utgångspunkten för ditt arbete.

Inom engcon är vi prestigelösa och jobbar tillsammans som ett team. Oavsett vilken roll man har i organisationen så finns det inte ”någon annan” som fixar saker, vi hugger alla i där det behövs när det behövs.

Vi söker dig som

är en riktig doer och får saker att hända, har ett stort tekniskt intresse, brinner för att utveckla affärer och som vill växa tillsammans med oss.

Vi tror att du är ingenjör, systemvetare eller har annan utbildning och bakgrund som är relevant för tjänsten. Du bör vara en hybrid mellan teknik och sälj för att passa i denna roll. Kanske har du erfarenhet från vår bransch, men viktigast för oss är att du har rätt mindset och är intresserad av att lära dig nya områden. Du har flera års erfarenhet som projektledare, är van att driva utveckling och sträva efter resultat. Du har erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling och om du har vana från att arbeta med internationella kontakter så är det ett plus.

Du är en driven person som är bra på att koordinera uppgifter och skapa resultat. Ditt lösningsfokus och din flexibilitet är egenskaper som gör att du driver projekt i mål och håller deadlines. Dina sociala förmågor är avgörande för oss. Du är prestigelös och bra på att bygga relationer och att kommunicera. Du pratar lika gärna med en grävmaskinist som med en VD hos en stor grävmaskinstillverkare.

Du kommunicerar på engelska på en professionell nivå, kan du flera språk så är det en tillgång. Då vi samarbetar med maskintillverkare över hela världen kommer resor att vara ett naturligt inslag i din vardag hos oss.

Våra gemensamma värdeord är professionalitet, initiativ, kommunikation, tydlighet och flexibilitet. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som genomsyras av detta.

Welcome to the engcon family - We Change the World of Digging!
Mer info
Kontaktperson Christoffer Sjöstedt
Telefon 063194387
Område Östersund
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

engcon är ett globalt tillväxtföretag som är marknadsledande inom utveckling, produktion och försäljning av grävmaskinstillbehör. 2019 omsatte vi 1,3 miljarder, och vi fortsätter att växa. Idag är vi cirka 260 medarbetare i 16 olika bolag. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund men vi finns i 12 olika länder.