Produktionsplanerare till Eltel Östersund

Produktionsplanerare till Eltel Östersund

Är du en strukturerad, noggrann person med hög simultankapacitet? Gillar du ett högt arbetstempo och vill arbeta i en växande organisation? Då har du nu chansen att arbeta som produktionsplanerare hos Eltel! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår samarbetspartners räkning en produktionsplanerare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Uppdraget är ett vikariat på nio månader med start i slutet av maj 2019, därefter finns goda chanser till förlängning. Du kommer att sitta placerad på Eltels kontor i Östersund.

Arbetsuppgifter

Som produktionsplanerare kommer du att ansvara över ett specifikt geografiskt område med planering av tekniska insatser. Du kommer till exempel att se över vilka tekniker som finns tillgängliga i ditt område, se deras tillgänglighet och sedan boka in dem på uppdrag. I arbetet ingår bland annat:
  • Bevakning av uppdragsköer
  • Kontakt med kundernas representanter
  • Intäkts- och kostnadsuppföljning av utfört arbete samt sköta faktureringar till slutkunder.
  • Bistå arbetsledning vid uppföljning av produktion
Vi söker dig som

har 3-årig gymnasieutbildning inom relevant område eller motsvarande samt goda kunskaper i svenska, engelska samt data (Microsoft Office). Vi ser gärna att du har en förmåga att se ekonomiska samband och dess resultatpåverkan samt att du trivs med att använda datorbaserade interna/externa stödsystem inom verksamhetsområdet. Vidare tror vi att du har ett tekniskt intresse och en förståelse för branschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Som person är du kundorienterad och brinner för att leverera hög service. Du är flexibel, strukturerad och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är affärsmässig i ditt sätt att agera och har en hög administrativ och organisatorisk förmåga. Du är kommunikativ och har lätt för att kommunicera och informera.
Det kommer att gå undan under introt och vi ser gärna att du är snabblärd och flink i fingrarna samt har hög stresstolerans. Har du tidigare arbetat inom Telecombranschen eller med liknande arbetsuppgifter så är det meriterande för tjänsten.

START: Maj/Juni 2019
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren, christoffer.sanchez-lindgren@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har de cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet. Du kan läsa mer om Eltel på http://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (43 dagar kvar)