Hjullastarförare till samarbetspartner

Hjullastarförare till samarbetspartner

Eductus är ett matchnings- och utbildningsföretag som finns på många orter i Sverige. Verksamheten startade 1991 och vi erbjuder matchningstjänster, Rusta och Matcha, och målinriktade utbildningar som leder till jobb. Hos oss kan du få en handledare som stöttar i jobb-sökandet, lära dig svenska, läsa in grundskolan eller gymnasiebetyg som saknas. I all vår verksamhet lägger vi fokus på jobb. Vi ska vara det självklara valet för alla som vill ha ett jobb. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla men vägen dit kan se lite olika ut.

Om du är arbetssökande och vill veta mer om hur Eductus kan hjälpa dig, gå in på www.eductus.se

Nu söker vi personal till en av våra samarbetspartners

Vi söker just nu en Hjullastarförare

Om tjänsten

Som Hjullastarförare för denna kortare anställning men med ev. förlängning behöver du ha erfarenhet av att hantera last på gafflar samt förarbevis.

Arbetsplatsen är Schenkerterminalen i Östersund
Semestervikariat 4 veckor

Skicka din ansökan snarast då intervjuer sker löpande.

Anställningsform

100%

Semestervikariat 4 veckor med ev. förlängning

Placeringsort: Östersund

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten eller vill veta mer om hur du kan bli aktuell för ett liknande jobb är du välkommen att ta kontakt med marie.lindstrom@eductus.se

Välkommen med din ansökan!

Stämmer detta in på dig? Vi strävar efter att tillvarata olika perspektiv och erfarenheter, därför uppmuntrar vi en mångfald av sökanden. Ansök med CV och personligt brev där du motiverar varför du skulle passa för tjänsten.

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför direktkontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eductus är ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning och arbetsmarknadstjänster. Vi arbetar med utbildning inom SFI, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt arbetsmarknadstjänster så som Rusta och matcha. Det gör vi med kvalitet, engagemang och med våra studerandes och deltagares nästa steg i sikte.

Vår vision är 100% i jobb. För oss betyder det att jobb alltid ska vara slutmålet. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Där kommer våra utbildningar och arbetsmarknadstjänster in. Vi rustar våra studerande och deltagare på vägen mot jobb. Inom arbetsmarknad samarbetar vi också aktivt med arbetsgivare för att kunna matcha våra deltagare till jobb.

Nu letar vi efter en ny kollega som delar vår vision och söker en arbetsplats där steget mellan tanke och handling är kort. Känner du, precis som vi, att resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet är viktiga parametrar i ditt arbete? Då har du hittat rätt!

Eductus grundades 1991 och idag finns vi över hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Vi är ca 300 anställda.