Lönekonsulter till Deloitte i Östersund

Lönekonsulter till Deloitte i Östersund

Är du lönekonsult eller har du stort intresse för att jobba med löneadministration? Värdesätter du omväxling, teamwork och flexibilitet i ditt arbete och har en god känsla för kundservice? Då ska du söka jobb som lönekonsult hos Deloitte i Östersund! Här ingår du i ett sammansvetsat och glatt team som arbetar med tjänster i hela löneprocessen, för såväl lokala som nationella och globala företag.

Om Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med ett globalt nätverk av medlemsfirmor i över 150 länder, kan Deloitte erbjuda spetskompetens och högkvalitativa tjänster för att hjälpa klienter med deras mest komplexa utmaningar. Deloitte i Östersund har ca 120 medarbetare fördelade inom redovisning, revision, lön och skatt. Löneavdelningen består av 25 konsulter som tillhandahåller lönetjänster inom olika kollektivavtalsområden. Utöver löneadministration hjälper vi våra kunder att ta fram statistik samt utfärda olika intyg och rapporteringsunderlag till pensionsförsäkringsbolag och myndigheter. Här finns möjlighet att specialisera sig inom de områden som intresserar dig mest.

Om rollen

Som lönekonsult hjälper du våra kunder med löneberäkningar och rådgivning inom olika avtalsområden, pensionsrapportering, kvalitetssäkring och rapportavstämning. I arbetet ingår kundkontakt, vilket förutsätter en god känsla för kundservice och ett professionellt förhållningssätt. Arbetet utförs under eget ansvar men med stöd av ditt team. Lyhördhet och flexibilitet är viktigt för oss. Rollen passar dig som är noggrann, strukturerad och stimuleras av omväxlande arbetsuppgifter.

Vi söker

Vi söker dig som är nyexaminerad lönespecialist från YH-utbildning eller har arbetslivserfarenhet inom löneadministration. Det är meriterande om du har såväl utbildning som erfarenhet inom löneadministration - antingen från redovisningsbyrå eller från arbete inom någon lönefunktion. Även systemkunskaper i Agda PS och Hogia Lön+ är meriterande.

Vi erbjuder

Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Du får tillgång till ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt som nationellt och internationellt. Du har stor frihet och möjlighet i att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi arbetar i en modern och funktionell kontorsmiljö där atmosfären är rolig och trivsam. Du har även tillgång till träningslokal på arbetsplatsen.

Ansökan

Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV, betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsintyg. Ansök senast den 9 augusti. Alla ansökningar kommer att hanteras efter sista ansökningsdag.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Gunilla Holmgren telefon, 075-246 46 32 eller Birgitta Israelsson, telefon 070-269 78 40. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Gabrielsson på Human Resources, telefon 073-397 11 48.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också