Erfaren redovisningskonsult till Deloitte i Östersund

Erfaren redovisningskonsult till Deloitte i Östersund

Vill du jobba i ett nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt, nationellt som internationellt? Vi erbjuder dig en arbetsplats med många karriärvägar. Som anställd får du ta del av förmånliga försäkringar, pensionslösningar och generös friskvård.

Vill du bli en del av oss på Deloitte i Östersund? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Deloitte

Östersunds kontor består av 120 medarbetare fördelade inom redovisning, revision, lön och skatt. Det dagliga arbetet inom redovisning innebär att vi bistår och hjälper våra kunder i redovisnings- och skattefrågor, ekonomistyrning, analyser och rapportstöd. Våra kunder är allt från små till medelstora företag och dessa verkar inom såväl den lokala, nationella som den globala marknaden. Redovisningen till våra kunder i vårt närområde bedriver vi antingen från vårt kontor alternativt på plats hos vår kund.

Om tjänsten

I rollen som redovisningskonsult arbetar du både självständigt och i team. Du arbetar med redovisning i digitala processer, ekonomistyrning och rapportstöd, månads- och årsbokslut samt deklarationer och rådgivning. Arbetet utförs enligt REKO för att garantera kvalitet på våra tjänster. Du arbetar digitalt både i leveranser och i interna kvalitetsprocesser, men även med utveckling av våra tjänster och processer. Som redovisningskonsult sätter du alltid kunden och dennes verksamhet i fokus och du jobbar proaktivt med rådgivning och rapportering i våra digitala lösningar. Du delar generöst med dig av din erfarenhet till både kunder och kollegor och du tar ett helhetsansvar för dina kunder, uppdraget och leveransen. Du ansvarar för att kunden får kvalitativa tjänster och värdeskapande rådgivning.

Du har en mycket god känsla för kundservice och professionellt bemötande samt vill utvecklas tillsammans med kunden. Ditt engagemang, förmåga att skapa en god kundrelation och förståelse för kundens verksamhet är därför av stor vikt. Vi arbetar många gånger med tydliga deadlines vilket ställer krav på ordningsamhet, planering och ansvarstagande men du måste också kunna vara prestigelös och ta hjälp av teamet vid behov. Det är viktigt att du är kommunikativ både i tal och skrift med både kollegor och kunder samt har ett intresse av redovisningsuppdragen som affär.

Vi söker

Du har akademisk examen från högskola/universitet, gymnasiekompetens eller YH utbildning med ekonomisk inriktning och sannolikt några års yrkeslivserfarenhet inom branschen.

Du har erfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning antingen från redovisningsbyrå eller inom någon ekonomifunktion. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult.

Även systemkunskaper i NAV, Excel, Fortnox, Netsuite och Hogia är meriterande.

Vi erbjuder

Som största byrån i Östersund arbetar vi med en unik bredd av kunder, branscher, uppdrag och kollegor. Med den bredden innebär en karriär på Deloitte ständig utveckling. Du får tillgång till ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt som nationellt och internationellt. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara på dina styrkor. Du har stor frihet och möjlighet i att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi arbetar i en modern och funktionell kontorsmiljö där atmosfären är rolig och trivsam.

Ansökan

Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV, betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsintyg. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Beatris Jarefors, telefon 070-602 45 72 eller Eva Åkerström, telefon 070-326 55 59. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linn Sigra på Human Resources & Talent, telefon 070-080 27 26.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också