Nyexad student med IT intresse sökes

Nyexad student med IT intresse sökes

DRIV behöver nu förstärka teamet mot verksamhetsutveckling och söker därför en nyutexaminerad student från högskola/universitet som har teknik och IT som intresse samt förstår hur en databas och Microsoft 365 fungerar (office). Utbildningen kan vara mot IT men även ekonomi då du i DRIV kommer att arbeta med affärssystem och då främst Monitor ERP och digitalisering av verksamhetssystem i kunders egna portaler/system.

DRIV har som mål att bli den självklara partnern för att maximera nyttan av affärssystemet Monitor ERP. Genom att anpassa arbetssätt, rutiner och instruktioner så att affärssystemet stödjer företagets verksamhet genom hela kedjan från sälj/marknad, utveckling till eftermarknad blir kundens processer resurseffektiva. Kundens verksamhet blir nyckelfärdig för certifiering mot ISO 9001 kvalitetsledningssystem. Detta kommer du att vara en del av, VU-ligan som vi kallar oss internt.

Du blir på sikt en junior konsult på DRIV efter en inledande anställningsperiod på MINITUBE i Trångsviken där du får lära dig om tillverkande industri och Monitor ERP genom att jobba i verksamheten. Under tiden du lär dig MINITUBEs processer och arbetssätt så kommer du att få uppdrag på DRIV som konsult, när du har kunduppdrag på heltid och är självgående blir du anställd på DRIV där dina arbetsuppgifter inledningsvis blir Monitor ERP, Microsoft 365 anpassningar samt kunders egna databasverktyg. Kunderna finns runt om i regionen så körkort är ett krav samt att vara lyhörd för kundens behov. Vi tror också att du är nyfiken, har lätt för att kommunicera och har en positiv attityd.

På sikt så är målet att jobba mot företag i hela Sverige så var beredd på resor.
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan direkt!
Mer info
Kontaktperson Nicklas Berglin
Email Mejla Nicklas Berglin
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://drivinnovation.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DRIV Innovation är ett konsultföretag med inriktning mot Mekanikkonstruktion och Verksamhetsutveckling. DRIV hjälper företag främst inom tillverkande industri i Jämtland/Härjedalen med utveckling av verksamhet och produkter.

Vårt kontor ligger i ett helt nybyggt hus på Campus, Forskarens väg 11 i Östersund.

Vi flyttade i april 2020 till detta kontor och huset är miljöcertifierat enligt Breeam (läs mer här).

Vi har hela våning 2 för oss själva där vi i en avslappnad gemytlig arbetsmiljö hjälper våra kunder nå sina mål.

DRIV jobbar för att stärka företagens samarbete och förenkla för företagarna på ett likartat sätt så alla regionens små och medelstora företag tillsamman upplevs som den optimala samarbetspartnern för kunder runt om i världen. Detta gör vi i nära samarbete med IUC Z-group och Region Jämtland/Härjedalen.
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss
Frågor kring tjänsten och om DRIV:

Verksamhetsledare

Nicklas Berglin

070-326 99 78

nicklas.berglin@drivinnovation.se

För frågor kring anställningsvillkor:

Ägare

Bengt Myhrman

070-924 80 80

bengt.myhrman@drivinnovation.se