Service tekniker

Service tekniker

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos oss arbetar du i en intressant och internationell miljö. Dina kunder finns inom ett brett spann med blandning av stora som små företag inom skidliftanläggningar. Reparationer av växellådor, lagerbyten, vajersplitsning och installationer av liftsystem är bara en del av verksamheten. Du blir en del av ett framgångsrikt företag och ett serviceteam med ansvar för att serva våra kunder och eftermarknad. Aktuellt distrikt för denna tjänst är Norrlands-regionen, men även andra delar av landet kan förekomma i vissa enskilda fall. Rollen innebär att självständigt planera servicearbeten, delta vid installationer och skapa bra förutsättningar för en eftermarknad. Placeringsort för tjänsten enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av servicearbeten gärna inom skidliftsmarknaden. Har du kunskap inom vår bransch och vår marknad ser vi det som ett stort plus. Som servicetekniker är det du som planerar, bokar, genomför och följer upp egna servicearbeten. Då våra leverantörer är internationella önskar vi kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt B-körkort. Du är van vid, och positiv till, att vara resande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med hög social kompetens och gärna lite säljdriv. För att kunna nå eller överträffa uppsatta mål bör du vara resultatinriktad och självgående med god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Som person ska du vinna förtroende genom att vara professionell och rådgivande, och du har förmågan att underhålla och vidareutveckla kundrelationer.

Vilka är vi?
Vi är en ung organisation som kan erbjuda rätt person tillfälle att utvecklas tillsammans med oss. Du får en möjlighet att arbeta i en fartfylld, internationell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling
Mer info
Kontaktperson Fredrik Karlsson
Telefon 010-145 57 11
Email Mejla Fredrik Karlsson
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.carlstahl.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carl Stahl, med dotterföretag i 22 länder och ca 1.800 anställda, är Europas största leverantör av Lyft- och Materialhanteringsutrustning. Carl Stahl omsätter 341,8 miljoner Euro. Företaget tillverkar och marknadsför kundanpassade lyft- och materialhanteringssystem, produkter av stållinor för skidliftar, arkitektur, arbetsplatsutrustningar mm. I Sverige etablerades Carl Stahl år 2005 i Jönköping och har sedan starten vuxit till en väl etablerad och högt renommerad leverantör inom Svensk industri. Vårt mål är att tillsammans skapa Sveriges bästa leverantör av Lyft- och Materialhanteringsutrustning