Operatörer Byggelit

Operatörer Byggelit

Vi söker nu en Operatör till Byggelit

Arbetet

Som maskinoperatör hos Byggelit kommer du arbeta i något av företagets produktionsflöden. Du i dina arbetsuppgifter kan det ingå att övervaka produktionslinjen, följa och hålla uppsatta produktionsmål, utföra kvalitetskontroller, dokumentera, märka och föra data över producerat material. Oftast är uppgifterna varierande och arbetet bedrivs i lag med stort eget ansvar. Utbildning på maskinerna sker internt och det jobbas intensivt med ständiga förbättringar där allas delaktighet är en självklarhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och vill arbeta i produktionsindustrin. Meriterande är om du har en industriteknisk gymnasieutbildning med erfarenhet från produktionsarbete. Har du utbildning på och erfarenhet av truckkörning är det meriterande men inte ett absolut krav.

För att lyckas i rollen som operatör hos oss på Byggelit tror vi att du som person är lösningsorienterad, prestigelös och noggrann. Vi tror att du trivs med att ha eget ansvar och kan ta egna initiativ. Samarbetsförmåga och en vilja att lära sig är egenskaper vi värderar högt.

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidareanställning (6 månaders provanställning kan tillämpas).

Skiftgång

Rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup.

Du gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-07-24, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande rekrytering.
  • Telefonintervju
  • Första intervju med OnePartnerGroup Jämtland
  • Andra intervju med Byggelit
  • Referenstagning
  • Slutintervju
Vid frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta:

Elina Nyström - Kandidatansvarig

T: 070-815 03 64

E: elina.nystrom@onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gustaf Wrangbäck
Telefon 063194341
Område
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggelit är ett bolag i förändring med fokus på tillväxt som levererar dagens och morgondagens produkter!
Byggelit producerar sina produkter i Lit, strax utanför Östersund. Vi använder oss av träråvara från norrländska skogar med hållbart FSC-certifierat skogsbruk i våra produkter. Vi väljer att köra på rent Norrländskt.
Med en flexibel produktion av smarta och välkonstruerade produkter kan Byggelit leverera spånskivebaserade produkter till både nyproduktion av hus och lokaler, renovering, industri och större byggprojekt.
Med ett flertal produkter som är både Svanenmärkta, FSC märkta samt rekommenderade av Svensk Byggvarubedömning kan Byggelit även bidra till ett mer hållbart byggande för både kunder och miljön