Medarbetare butik / tekniker till Byggbeslag Östersund

Medarbetare butik / tekniker till Byggbeslag Östersund

Vi söker dig som trivs med ett omväxlande och mångsidigt jobb. I vår butik och låsverkstad arbetar du med försäljning, tillverkning och service av lås- och säkerhetsprodukter. Som tekniker jobbar du med installation och montage ute på fältet när behov uppstår.

Vi är intresserade av dig som har någon form av erfarenhet inom områdena mekanisk låsning, finmekanik, bygg eller fastighetsskötsel.

Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast. Du kan beskriva dig själv som nyfiken och intresserad av att lära nytt. Förmågan att förstå kundens situation och behov finns naturligt i dig. Du uppskattar att jobba med varierande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team.

I din tjänst ingår dessa arbetsuppgifter:
 • Butiksförsäljning, försäljning och rådgivning inom främst lås & säkerhet
 • Tillverkning av nycklar, cylinderläggning och låssystemshantering
 • Administration gällande nyckelhantering
 • Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment
 • Service kring lås, låssystem och säkerhetsprodukter
 • Medverka vid enklare montagearbeten

För tjänsten gäller:
 • Grundläggande datakunskaper och B-körkort
 • Du behärskar svenska, då du har kund- och leverantörskontakter
 • Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistret.

Vi erbjuder dig:
 • Friskvårdsbidrag
 • Företagshälsovård
Du arbetar i en rikstäckande verksamhet med ca 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Byggbeslag har ett etablerat förtroende hos bygg- och fastighetsbranschen i Östersundsregionen och variationen av uppdrag är stor.

Du får möjlighet att vara en viktig del av vårt team och vår utveckling framöver, vilket berikar och ger dig möjlighet att växa både som person och i din yrkesroll.

Tjänsten är placerad i Östersund.


ANSÖKAN OCH KONTAKT


Välkommen med din ansökan till johanna.flyborg@byggbeslag.se

Vi gör urval löpande under rekryteringsprocessen, så vänta inte med din ansökan. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan.

Om du har frågor, kontakta platschef Johanna Flyborg på telefon 010-163 68 85.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggbeslag.se
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet.