Tekniker till Eltel i Östersund

Tekniker till Eltel i Östersund

Är du en teknikintresserad och serviceminded person som vill arbeta på ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter?

Om företagetEltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

ArbetsuppgifterSom tekniker inom el/tele hos Eltel fokuserar du på ombyggnad och nybyggnad av framförallt koppar- och fibernät. I rollen kommer du installera, montera och märka nät samt utföra skarvning, svetsning och skalning av kabel. Beroende på uppdrag kommer du att arbeta självständigt eller tillsammans med en kollega. Du har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

Formella krav
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom teknik, el/tele eller liknande
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete innehållande montering, installation och/eller underhåll eller närliggande område
  • B-körkort, goda kunskaper om datorer, modem, routrar etc.
  • Det är meriterande med stolputbildning
Som person är du social, drivande, lösningsorienterad och serviceminded. Du har ett stort teknisk intresse och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund. På grund av rollens beskaffenhet försvåras arbetet markant om du är höjdrädd eller färgblind.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: jenny.persson@bravura.se

Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV samt personligt brev, som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: tekniker, servicetekniker, byggtekniker, installation, montering, underhåll, service, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, fiber, koppar, heltid, Östersund, Västernorrland, Norrland

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Välkommen att söka!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.