Rekryterare / Rekryteringskonsult / Konsultchef till Bravura

Rekryterare / Rekryteringskonsult / Konsultchef till Bravura

Bravura söker dig som är intresserad av att arbeta affärsnära och resultatorienterat som rekryterande konsultchef. Är du en person som gillar utmaningar och har en ambition att bli riktigt bra på det du gör, då kan du vara vår nästa rekryterande konsultchef! I denna roll får du möjlighet att vara med och starta upp vårt nya kontor i Östersund!

Om företagetBravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dem i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan man jobba som konsult eller bli rekryterad.

ArbetsuppgifterI tjänsten som rekryterande konsultchef i Östersund får du vara med och starta vårt nya kontor. Kontoret tillhör region norr som i dagsläget består av kontor i Sundsvall och Luleå. Bakgrunden till nyetableringen är att regionen befinner sig i en hög tillväxt och behöver därför växa med fler kontor för att möta våra kunders efterfrågan. I regionen arbetar 16 medarbetare och arbetet präglas av ett tätt samarbete mellan kontoren.

Som Rekryterande konsultchef driver du rekryterings- och bemanningsuppdrag till Bravuras kunder inom tjänstemannaområdet. Du har eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning. Du tar därefter även arbetsgivaransvaret över de konsulter som anställs med uppföljning av arbetet/arbetsuppgifterna samt kund- och konsultvård. Du driver flera rekryteringsuppdrag parallellt och arbetar även med merförsäljning och förvaltning av kundrelationer i nära samarbete med Bravuras Account Managers.

Du får en grundutbildning som behandlar bland annat arbetsrätt, rekrytering och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och kontorets utveckling. Som ensam rekryterande konsultchef erbjuds du möjligheten att bli en del av vår etablering i ett tidigt skede och därmed anta en nyckelroll inom regionen. Vi arbetar med kompetensbaserat urval för en mer fördomsfri rekrytering.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Akademisk examen
  • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet inom rekrytering
  • Tidigare erfarenhet av rekrytering- och bemanningsbranschen är meriterande
  • Körkort B
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska
Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!
Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Östersund
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!