Projektadministratör till Eltel

Projektadministratör till Eltel

Arbetar du gärna stödjande och administrativt i en varierad roll med start omgående? Här erbjuds du en tjänst med utvecklingsmöjligheter inom Europas största infranetföretag - Eltel.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult på Bravuras hemsida.

Om företagetEltel är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. Företaget har över 20 års erfarenhet av infranätbranschen där dem planerar, bygger, ansluter och underhåller samhällsviktiga el- och kommunikationsnät. De samarbetar med några av landet största operatörer inom telekom och bidrar till lösningar som lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle samt bidrar till en grönare omställning.
Eltels kultur präglas av omtanke om varandra, stort engagemang och ansvarstagande. Eltel är inne i en expansiv fas där vi nu söker därför dig som vill vara med och bli en viktig pusselbit i deras tillväxtresa!

ArbetsuppgifterDu arbetar stödjande mot projektörer och projektledare i en koordinerande roll med administrativa uppgifter. Dina administrativa uppgifter kan innebära att förbereda underlag och handlingar som markavtal, boka möten, föra kundkontakt samt koordinera kollegor. Detta för att projekt kan genomföras på ett effektivt och kvalitativt sätt. Du har alltså en tät kommunikation med kunder, kollegor och övriga parter.
  • Stöd för projektledare
  • Administration
  • Kundkontakt
  • Koordinering samt mötesbokningar
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har avklarad gymnasieexamen
  • Meriterande med erfarenhet av administrativt arbete
  • Meriterande med arbete inom kundtjänst
  • Du har god dator och systemvana
  • Du har B-körkort
  • Du talar och skriver på obehindrad svenska och med god engelska
I rollen som projektadministratör kommunicerar du med många kunder, kollegor och övriga parter dagligen och det krävs därför en god kommunikativ förmåga. Du räds inte rak och tydlig kommunikation där du självklart även har en fallenhet för service och gott bemötande. Att arbeta lyhört och stödjande mot kollegor är en del av din vardag där du agerar flexibelt efter behov. Dessutom har du ett grymt ordningssinne där du självständigt tar ansvar för dina uppgifter och strukturerat arbetar framåt även under fartfyllda perioder.

Övrig information
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektadministratör, administration, koordinator, kundtjänst, projekt, projektering, projektledning, telekom, administration, kundtjänst, avtal, fiber, nät, teknik, heltid, Eltel, Östersund
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!