Projektör

Projektör

Har du erfarenhet av arbete som fiberinstallatör eller har du arbetat inom schakt och förläggning? Vill du nu utvecklas i en roll som projektör med många kontaktytor?

Om företagetSedan 2015 ingår ICT consulting i Netel AB som utför helhetslösningar inom telecom. De planerar, projekterar dokumenterar samt projektleder alla typer av fiberoptiska projekt. ICT är i huvudsak en konsultorganisation där de anpassar verksamheten efter det som kunden efterfrågar.

Deras gedigna erfarenhet och bredd inom fiberutbyggnad säkerställer ett gott slutresultat då de projekterar, bygger och installerar allt från stadsnät till bredbandsuttag i lägenheter och villor. ICT utför projekten med ett engagemang och nytänkande som får deras kunder att se nya möjligheter att nå sina mål. Tillsammans kan de skräddarsy en helhetslösning för att nå bästa möjliga slutresultat. De utför projekt åt nätägare, bostadsrättsföreningar, kommunala fastighetsbolag och operatörer.

ArbetsuppgifterI rollen som projektör ansvarar du för att förse projektledare och byggledare med kompletta handlingar enligt anvisning från nätägare och/eller projektledare. Du följer projektet från start till mål och uppdaterar handlingar utifrån revideringar inkomna från fält. I din roll kommer du att rapportera till projektledaren i projektet.

Projekteten börjar med att ICT får in ett uppdrag från en beställare som oftast går ut på att du ska sy ihop fibernätet. Därefter skapar du en design över hur platsen ser ut samt skapar en kalkyl och efter godkännande av nätägaren genomför du en projektering där du fram alla underlag. I underlaget ska bland annat material, skallplaner och markägaravtal finnas som därefter skickas i ett anbud till upphandling.

Formella krav
  • Du har 2 års erfarenhet inom schakt eller förläggning av kabel/kanalisation
  • Erfarenhet i program inom CAD är meriterande
  • Kurser inom arbete på väg och IVR är meriterande
  • B-körkort
I rollen som projektör har du kontakt med många olika aktörer och därför är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga tillsammans med bra samarbetsförmåga. Ditt arbete driver du framåt genom att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och inte är rädd för att fatta beslut. Du arbetar lösningsorienterat, är nyfiken och utvecklas genom att vilja lära dig nya saker.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att ICT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och ICT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse

Inför denna rekrytering kommer man att vilja genomföra en bakgrundskontroll genom att göra ett utdrag ur belastningsregistret. Då tjänsten är påbörjad kommer man då vissa kundsamarbeten kräver så att behöva lämna drogtest med godkända värden.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.