Projektör till Eltel i Östersund

Projektör till Eltel i Östersund

Har du tidigare jobbat med fiber, har god materialkännedom och är en person med ambition att utvecklas som projektör? Eltel är marknadsledande och letar dig som vill följa med på deras tillväxtresa!

Om företagetEltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 500 anställda.

ArbetsuppgifterI rollen som projektör ansvarar du för att upprätta planritningar och att skapa underlag för byggnation och installation av fibernät. Du utgår från Eltels kontor i Östersund och gör regelbundna platsbesök för att kontrollera förutsättningarna. Därefter ritar du nätstrukturen i CAD utifrån den data du samlat in. I dina arbetsuppgifter kan det även ingå att mängda upp material, söka bygglovstillstånd och att skapa slutdokument.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Du har praktisk erfarenhet från arbete med fiber
  • Erfarenhet av projektledning (gärna inom fiberbranschen), vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor samt kunskaper i AutoCAD är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska, B-körkort
  • Det är meriterande med kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P
Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera en högre arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: jenny.persson@bravura.se

Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV samt personligt brev, som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/.

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektör, fiberprojektör, beredare, fiber, fibernät, mätplanerare, infrastruktur, infranät, infranet, markentreprenad, CAD, AutoCAD, teknik, installation, avtal, Östersund
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.