Murare till Jämtfasad

Murare till Jämtfasad

Är du en kvalitetsmedveten murare som vill arbeta i ett företag som främst arbetar mot stora byggnader?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Jämtfasad har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Jämtfasad en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetJämtfasad arbetar med puts och murning, fasadrengöring, läggning av stengolv samt andra mindre byggnadsarbeten i samband med större puts och murentreprenader. De arbetar även med betongrenovering som balkonger och betongväggar. Jämtfasad utför arbeten i Jämtland, Västernorrland och Västerbotten med kunder från kommunala och privata fastighetsbolag, församlingar, kraftbolag, och byggentreprenörer.

ArbetsuppgifterSom murare på Jämtfasad arbetar du både med murning på nya byggnader och äldre byggnader under renovering. Du kommer att arbeta med fasadrenovering, som innefattar allt från rengöring och reparationer av tegel- eller putsade fasader. I arbetsuppgifterna ingår allt från att sätta upp skyddsutrustning till att putsa, tvätta, måla och blästra. Du förväntas även föra en noggrann dokumentation om det utförda arbetet. Beroende på projektets geografiska område förekommer resor med övernattning i varierande utsträckning.

Formella krav
  • Yrkesutbildning inom murning
  • Erfarenhet av murarbete
  • B-körkort
  • Svenska eller engelska
För att lyckas i rollen som murare tror vi att du är en social och driven person som trivs att arbeta i grupp med gemensamma mål. Vidare är du noggrann i ditt arbete och strävar efter att uppnå en hög kvalité i arbetet.

Övrig information
Start: Slutet av April
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: murare, blästring, putsning, fasadrenovering, måla, Matfors, Jämtfasad,
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.