Fibertekniker / Fälttekniker / Installationstekniker / Tekniker

Fibertekniker / Fälttekniker / Installationstekniker / Tekniker

Har du erfarenhet inom fiberbranschen och vill arbeta på ett ledande bolag? Är du en teknikintresserad och serviceminded person? Nu har du chansen att vara en del av ett spännande företag och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel Networks har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel Networks en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEltel Networks är Europas ledande infranetföretag. De arbetar på uppdrag av kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltel hjälper kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll inom infranät. Dessa lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Eltel befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

ArbetsuppgifterI rollen som fibertekniker på Eltel arbetar du i team tillsammans med kollegor som har likartade arbetsuppgifter. Ni ansvarar tillsammans för byggande, drift, underhåll och felavhjälpning avseende fibernät. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att installera, förlägga och underhålla fibernät som varierar allt ifrån skarvning av fiber till installationer hos kund.

I tjänsten ingår resor inom Jämtland och du har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom teknik, el/tele eller liknande
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete innehållande montering, installation, underhåll, skarvning eller felsökning
  • B-körkort
  • God datorvana
För att lyckas i den här rollen bör du vara flexibel, engagerad och trivas i en roll där det krävs mycket eget initiativtagande. Det är viktigt att du har ett intresse för att hjälpa andra och har viljan att leverera bra lösningar både internt och externt. Som person bör du vara uppmärksam, tillmötesgående och noggrann.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn för uppsägningstid
Plats: Östersund, Jämtland
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, fibertekniker, servicetekniker, byggtekniker, installation, montering, underhåll, service, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, fiber, heltid, Östersund, installationstekniker, felsökning, junior, senior, Eltel
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!