Elingenjör till Sweco Systems

Elingenjör till Sweco Systems

Har du ett stort el- och konstruktionsintresse och vill jobba på ett företag med varierande projekt? Lockas du av utveckling i en bred och ansvarsfylld roll på ett innovativt och väletablerat bolag? Sweco erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling där de är villiga att ge dig de resurser du behöver för att växa.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco har 16 000 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. De är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Nu söker Sweco en elingenjör till sin installationsverksamhet i Östersund. På avdelningen jobbar idag 25 personer som är fördelade på installationsteknikerna el, VVS och energi. Sweco har en bred kundbas och jobbar bland annat mot landsting, kommuner, industrin, fastighetsbolag och entreprenörer.

ArbetsuppgifterSom elingenjör på Sweco kommer du att arbeta i varierande uppdrag runt om i hela Sverige. Du kommer att arbeta som uppdragsledare där du ansvarar för att följa upp ekonomin samt att se till så att arbetet flyter på som det ska. I arbetsuppgifterna ingår utredningar samt att göra förfrågningsunderlag till olika entreprenadformer. Arbetet kan även innefatta anbudsberäkningar.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom EL
  • Erfarenhet som konsult eller projektledare
  • Goda kunskap i CAD, AutoCAD är meriterande
  • Goda skriftliga kunskaper i svenska
För att lyckas i rollen är du kommunikativt stark och lösningsorienterad. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och drivs av att arbeta med förbättringsåtgärder för att säkerställa högkvalitativa lösningar. Du ser anställningen som långsiktig där relationerna internt och externt är en prioritet.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering.
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Sweco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sweco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Östersund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: El-ingenjör, konstruktion, projektering, CAD, AutoCAD, kabeldimensionering, entreprenadbranschen, Sweco, kostnadsberäkning, ljusberäkning, el, Östersund, projektledare, konsult, svenska, engelska
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.