Kalkylator inom vs till Bravida i Östersund

Kalkylator inom vs till Bravida i Östersund

Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en driven kalkylator till vs-avdelningen i Östersund.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från kalkylering och projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:
  • ansvara för kalkylarbete, resultat och utförande av projekt
  • utveckla och bevara kundrelationer
  • arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • leda och engagera medarbetare
  • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som kalkylatorpå Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida i Östersund är i en spännande fas med många utmanande projekt! Vi har kontor i Östersund och en filial i Åre/Järpen men är verksamma i hela Jämtland. Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger avdelningen i framkant, allt för göra kunden nöjd. På vs-avdelningen är vi ett stabilt gäng på fyrtio medarbetare som alla är proffs på just vs. Här värnar vi arbetsglädje likväl som högsta kvalitet. Nu behöver vi bli fler i gänget och söker därför en ny kalkylator.

Vem är du?
Utbildningsmässigt ser vi att du har en teknisk utbildning inom vs, samt flerårg erfarenhet inom installationsbranschen och arbete med kalkylering. Som person är du driven, engagerad och mån om att göra ett jobb. Du har ett förtroendegivade arbetssätt med kunden i fokus. I övrigt är du noggran, strukturerad och trygg i din yrkesoll. B-körkort är ett krav.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 24 september. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 24 sept (6 dagar kvar)