Entreprenadelektriker till Bravida Östersund

Entreprenadelektriker till Bravida Östersund

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en entreprenadelektriker till vår avdelning i Östersund.

Om jobbet
Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation och montering av anläggningar inom el
  • Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Östersund har tre avdelningar, vs, el och ventilation. Samarbetet är gott och målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På el-avdelningen är vi 20 montörer, som backas upp av tre projekt-/serviceledare, en kalkylator, en servicekoordinator och en avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt och söker därför fler entreprenadelektriker.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och reglerteknik. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du är självgående, men även gillar att jobba i ett lag, har socialkompetens, är positiv och gillar utmaningar och ansvar.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 maj. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (36 dagar kvar)