Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann, har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp.

Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Branschvana, erfarenhet från arbete med fordonsreparationer och kundkontakt är en stor merit. Du bör ha god dator-vana. B-körkort är ett krav.

Språk Svenska - Engelska. Meriterande litauiska språket med god engelsk kunskap.
Kollektivavtal med IF-Metall finns hos arbetsgivaren.

Du ingår i ett mindre team som består av 2 stycken servicerådgivare-/butikspersonal samt 2 bilreparatörer som tillsammans ger fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.

Anställningen är 100% tillsvidareanställning med provanställning enligt överenskommelse.

Ansökan ( CV och personligt brev ) med frågor om tjänsten mailas till: ove@lugnviksbildemontering.se
Mer info
Kontaktperson Ove Edström
Telefon 063127735
Email Mejla Ove Edström
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.biltjanstenlugnvik.se/
Sista ansökningsdag 29 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Allt började i Lugnvik så tidigt som år 1953 när Sten Edström startade företaget Lugnviks Bildemontering vid Semsån i norra Lugnvik.

År 2010 bestämde vi oss för att successivt förändra verksamheten och satsa in i framtiden som bilverkstad och reservdelsbutik. Där har vi ett brett sortiment med lång erfarenhet av mekaniskt skruvande i bilar samt ett stort kunnande som reservdelsleverantör. Sedan vi blev bilverkstad har vi utökat sortimentet och har försäljning av motoroljor - smörjoljor. Vi har också försäljning av begagnade bilar.

Sedan oktober 2013 heter företaget Biltjänsten Lugnvik AB och drivs av Sten Edströms son Ove Edström och Darius Okleiteris.