Sandström & Ljungqvist söker en Servicemarknadschef

Sandström & Ljungqvist söker en Servicemarknadschef

Beskrivning:

Som servicemarknadschef ansvarar du för avdelningarna verkstad, reservdelar, däck och rekonditionering. Du ansvarar över den dagliga styrningen, personalfördelning, kvalitet, förbättringsarbete, utveckling och arbetsmiljö. Tjänsten innefattar personalansvar för avdelningarnas 10 duktiga medarbetare. Tjänsten kräver att du ska vara insatt i alla rutiner, processer och dataprogram för att vara verksam i kundmottagning delar av tiden. Tjänsten servicemarknadschef rymmer små frågor kring den dagliga driften och mer utvecklande/strategiska frågor, båda hanteras med stort eget ansvar. Du är direkt underställd och rapporterar till VD samt ingår i företagets ledningsgrupp bestående av VD, försäljningschef och ekonomiansvarig. Tjänsten innebär ett stort ansvar i en spännande bransch som ständigt utvecklas.

Vem är du:

Du har flerårig erfarenhet att leda medarbetare med ett lyckat ledarskap. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar, samtidigt som du vågar ställa krav. Du ska möjliggöra och upprätthålla ett medarbetarengagemang ”one team” där varje individ har chans att påverka. Du är en närvarande ledare och har god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt. Du tycker om att stötta andra människor och se dem växa. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar vägen när det behövs. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i arbetet men du ska också vara kvalitetsmedveten samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du är driven och har förmåga att identifiera förbättringsområden och är handlingskraftig i genomförandet.

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna och vi ser gärna att du som söker:
  • Är affärsmässig och kan jobba både operativt och strategiskt
  • Har en engagerad, närvarande och coachande ledarstil
  • Har förmågan att se helheten och involvera andra nyckelpersoner för bästa resultat
  • Är duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt
Det är meriterande, men inte avgörande, om du har erfarenhet från bilbranschen eller annan typ av teknisk bakgrund. Kunskaper inom verkstadsjuridik och konsumentköplagen samt tidigare säljerfarenhet är också meriterande men inget krav. Körkort är ett krav samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Omfattning/Arbetstider:

Heltid, 08:00-17:00

Lön/Tillträde

Efter överenskommelse

Övrig information

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-07-10. Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Britta Kereby
Telefon 063194340
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandström & Ljungqvist är ett anrikt bilföretag som startades redan år 1926. Idag är de 19 anställa och omsätter ca
120 000tkr. De är ett fullserviceföretag med tjänster i egen regi. Försäljning av nya och begagnade bilar, service och reparationer, reservdelar, skadeverkstad i samarbete med Bilplåtcenter lokaliserad i samma byggnad. Att vara miljömedveten är viktigt för Sandström & Ljunqvist och de arbetar löpande med miljöfrågor och är certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001. Sandström & Ljungqvist har privilegiet att representera världens störta biltillverkare och står tryggt inför framtidens förändringar.