Bil AB Sandström & Ljungqvist söker Servicetekniker

Bil AB Sandström & Ljungqvist söker Servicetekniker

Vi söker en utbildad servicetekniker/mekaniker med tidigare erfarenhet från branschen.

Dina arbetsuppgifter blir att genomföra service, tillbehörsmontering och reparationer på både nya och begagnade personbilar i huvudsak av märket Toyota, även andra fabrikat förekommer. Du har lätt för att jobba i team och har erfarenhet samt kunskap för att lösa arbetsuppgifter på egen hand. Du ser nöjda kunder som en självklarhet och har den sociala kompetensen som krävs i möten med kunder, kollegor och leverantörer. Du är noggrann och har lätt för att lära dig nya saker då vi alltid jobbar med ständiga förbättringar.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med bra laganda i ett stabilt företag med ett mycket bra varumärke. Utbildningar sker internt genom Toyotas utbildningsprogram både som e-learning och klassrumskurser. Tjänsten är heltid och tillsättes omgående.

B-körkort är ett krav. Lön enligt överenskommelse och kollektivavtal finns.

Din ansökan skall vara inne senast 2019-11-30, vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, så tveka inte skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Jonas Näslund, telefon: 063-150953.

Skicka din ansökan till: jonas@sandstrom-ljungqvist.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Näslund
Telefon 063-150953
Email Mejla Jonas Näslund
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sandstrom-ljungqvist.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandström & Ljungqvist är ett anrikt bilföretag som startades redan år 1926.

I dag är vi 19 anställda och omsätter ca 75000tkr.

Vi är ett fullserviceföretag med tjänster i egen regi. Försäljning av nya och begagnade bilar, Service och reparationer, Reservdelar, Skadeverkstad i samarbete med Bilplåtcenter lokaliserad i samma byggnad.

Vårt mål är att du ska bli nöjd som kund. Därför ska vi ta ansvar, tänka långsiktigt och aldrig sluta anstränga oss för att bli bättre.

Att vara miljömedveten är viktigt för oss. Alla strävar efter att göra så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi arbetar löpande med miljöfrågor och är certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001.