Innesäljare, Östersund

Innesäljare, Östersund

Innesäljare sökes till vår filial i Östersund. Söker du efter nästa utmaning och brinner för att skapa relationer och försäljning? Då har vi rollen för dig!

Arbetsuppgifter
  • Försäljning till filialens kunder, samtliga förekommande produkter inom plåt, ventilation och teknisk isolering.
  • Delta i teamets planerade försäljningsarbete
  • Arbeta in nya kunder i samarbete med utesälj
  • Utveckla relationer med befintliga kunder
  • Skriva offerter och order
  • Arbeta med vårt CRM-system
  • Samverka med alla kollegor inom företaget för att ge kunden bästa service
Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning; om den är från ventilation eller plåt ser vi det som ett stort plus.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en person som vill engagera dig i filialens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen "motor" och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, och arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Upplysningar lämnas av Platschef Mathias Åberg på mail: mathias.aberg@bevego.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bevego.se
Sista ansökningsdag 18 sept 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett fantastiskt team och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgång.