Bilmekaniker

Bilmekaniker

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja med 57 butiker och över 430 verkstäder anslutna. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss.

Bilmekaniker till Autoexperten i Östersund, Hagvägen 18.

AutoExperten Bilverkstad söker en kompetent verkstadsmekaniker.

Om dig
Vi förutsätter att du som söker har erfarenhet som personbilsmekaniker. Vi ser gärna att du har dokumenterad gymnasial fordonsutbildning. Du har minst B-körkort samt ett stort bil intresse. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Om tjänsten
Som bilmekaniker kommer du att arbeta med de flesta bilmärken. Arbetet innebär bland annat service och underhåll, felsökningar, kamremsbyten, aggregatbyten och reparationer. Arbetet är förlagt på dagtid och heltid. Tjänsten tillsättas enligt överenskommelse. Kollektiv avtal, med individuell lönesättning. Vi har löpande externa och interna utbildningar inom olika specialområdenför att möta framtidens kundskapskrav.

Om ansökan
Skicka er ansökan till roger@bestmotor.se
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta
Roger Månström 070 – 3301981, eller roger@bestmotor.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Best Motor AB är en accrediterad Autoexperten Bilverkstad. Vi håller till i nybyggda lokaler på Hagvägen Östersund. Inga bilmärken är omöjliga för oss, vi lagar alla trasiga bilar.