Mekaniker till Berners Busscenter

Mekaniker till Berners Busscenter

Vi fortsätter växa i vår bussverksamhet och behöver fler tekniker till verkstadsteamet på Busscenter i Östersund! Som bussmekaniker/tekniker på Berners får du jobba brett med många varierande arbetsuppgifter, allt från service och reparationer till felsökning och elarbeten.

Om jobbet

På Busscenter i Östersund arbetar vi med reparation och tillsyn av Scania buss. Du blir en del av ett trivsamt team bestående av 6 mekaniker samt servicerådgivare. Tillsammans har vi mycket kompetens och erfarenhet i gruppen och stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet.

Scaniagruppens fordonsprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Förutom kontinuerliga utbildningar så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med riktigt härliga kollegor. Hos oss får du ett omväxlande arbete i en spännande och expansiv organisation. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss!

Vi söker dig som
  • Är utbildad fordonstekniker eller motsvarande utbildning alternativt har några års arbetslivserfarenhet från yrket
Det är meriterande om du har:
  • kunskap inom fordons-el, felsökning och schemaläsning
  • AC-certifikat.
Som person har du en positiv inställning, är noggrann, vill göra ett bra jobb och självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och att du bidrar med positiv energi till teamet.

Vi söker både dig som har erfarenhet sidan tidigare och vill utvecklas ytterligare och dig som är nyare i yrket men har intresse och nyfikenhet att lära sig!

Arbetstider: Tvåskift; mån-fre 06:00-15:00 ena veckan och mån-tors 14:00-22:30 andra veckan (ledig fredag).

Ansökan: Sista ansökningsdag är 31 juli. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ser fram emot Din ansökan!

Våra arbetsplatser kännetecknas av vår värdegrund glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Sökord: Bilmekaniker, Bilmek, Mekaniker, Tekniker, busstekniker, bussmekaniker, tunga fordon, fordonsteknik
Mer info
Kontaktperson Tomas Alfredsson
Telefon 063-574644
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Berners Tunga Fordon är ett företag inom Berners koncernen. Vi är återförsäljare av Scania lastbilar och bussar. Vi finns med våra anläggningar för försäljning och service inom hela Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Sollefteå i Ångermanland. Berners Tunga Fordon verkar för långsiktiga kundrelationer och kundnytta. Våra kunder skall känna förtroende för att vända sig till oss när det gäller försäljning av lastbilar och bussar med kringutrustningar samt alla frågor relaterade till dessa. Hela vårt företag skall verka för ett tryggt och lönsamt fordonsägande för våra kunder.