Lastbilsmekaniker Berners Tunga Fordon

Lastbilsmekaniker Berners Tunga Fordon

Vi behöver utöka vårt härliga gäng med två nya tekniker i Östersund och hoppas att du vill bli vår nya kollega hos oss på Fyrvalla!

Om jobbet
Hos oss får du arbeta i en auktoriserad märkesverkstad och ingå i en gemenskap med flera tekniker som arbetar för att leverera hög servicegrad till våra kunder.
I arbetsuppgifterna ingår att utföra service och reparationer på lastbilar, släp och trailers. Det är stor bredd i arbetsuppgifterna och ingen dag är den andra lik.

Vi söker dig som
Vi ser gärna att du har slutförd gymnasiekompetens med inriktning fordon eller teknik. Har du några års erfarenhet från arbetslivet i form av tungmekanik eller annan industri så är det också något vi värdesätter.

Som person är du ordningsam, serviceinriktad, självgående och strävar efter att utföra reparationer med hög kvalitet. Du trivs med att aktivt arbete och värdesätter ett gott samarbete med dina arbetskamrater.

Vi erbjuder dig


Vi erbjuder ett omväxlande arbete med kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och expansiv organisation. Våra arbetsplatser kännetecknas av vår värdegrund; glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang!

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Scania så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Förmåner
  • Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
  • Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
  • Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
  • Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
  • Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
  • Rabatt på boende och hotell på Skistars destinationer
Arbetstider:

Dag: 07:00 - 16:00
Kväll: 15:30 - 00:00
Jour kan förekomma.

Ansökan: Vi arbetar med löpande rekryterings så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Berners Tunga Fordon är ett företag inom Berners koncernen. Vi är återförsäljare av Scania lastbilar och bussar. Vi finns med våra anläggningar för försäljning och service inom hela Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Sollefteå i Ångermanland. Berners Tunga Fordon verkar för långsiktiga kundrelationer och kundnytta. Våra kunder skall känna förtroende för att vända sig till oss när det gäller försäljning av lastbilar och bussar med kringutrustningar samt alla frågor relaterade till dessa. Hela vårt företag skall verka för ett tryggt och lönsamt fordonsägande för våra kunder.