Busstekniker

Busstekniker

Berners Tunga Fordon utökar sin bussverksamhet och behöver fler tekniker till teamet på Busscenter i Östersund.

Som busstekniker får du jobba brett med många varierande arbetsuppgifter, allt från service och reparationer till felsökning och elarbeten.

Du som söker tjänsten är utbildad fordonstekniker eller motsvarande och har några års arbetslivserfarenhet från yrket. Du behöver ha kunskap inom fordons-el, felsökning och schemaläsning, eller vara intresserad av att lära dig detta. I vårt verkstadsteam finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar i det dagliga arbetet, det viktigaste är din inställning och nyfikenhet att lära dig. Det är meriterande om du har AC-certifikat.

För att jobba hos oss måste du ha positiv inställning och viljan att göra ett bra jobb. Du är också noggrann i ditt arbete och kan självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom vi jobbar i team läggs stor vikt vid din förmåga att samarbeta och att du bidrar med positiv energi till teamet.

Scaniagruppens fordonsprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss får du ett omväxlande arbete med kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och expansiv organisation. Våra arbetsplatser kännetecknas av vår värdegrund; respekt för individen, kundnytta och hållbarhet.

Vi ser fram emot Din ansökan! Sista ansökningsdag är 16 februari. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Berners Tunga Fordon är ett företag inom Bernerskoncernen. Vi är återförsäljare av Scania lastbilar och bussar. Vi finns med våra anläggningar för försäljning och service inom hela Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Sollefteå i Ångermanland. Berners Tunga Fordon verkar för långsiktiga kundrelationer och kund nytta. Våra kunder skall känna förtroende för att vända sig till oss när det gäller försäljning av lastbilar och bussar med kringutrustningar samt alla frågor relaterade till dessa. Hela vårt företag skall verka för ett tryggt och lönsamt fordonsägande för våra kunder.