Lagerchef Beijer Östersund

Lagerchef Beijer Östersund

Är du en ledare & lagspelare som brinner för ledarskap, arbetsledning och försäljning? Vår filial i Östersund söker nu efter Lagerchef till lagerteamet.Vi söker därför dig med erfarenhet av operativt ansvar och förståelse för lagerhållning och transporter i en säljande miljö. Läs mer nedan & skicka in din ansökan idag!

Som lagerchef ansvarar du för driften på lagret & arbetar därmed både operativt & strategiskt. För att skapa en teamorienterad & målinriktad filial ingår du även i den lokala ledningsgruppen, som består av butikschef, proffssäljchef samt filialchefen.

I rollen som lagerchef ansvarar du för:
  • Som ledare utveckla, coacha och engagera medarbetare i enlighet med Beijers kundlöfte
  • Säkerställa god affärsmässighet i enlighet med interna riktlinjer & policys
  • Fördela arbetsuppgifter & bemanningsplanera för personal tillhörande avdelningen
  • Deltagande i daglig drift
  • Driva projekt och implementera processer som sätts på en strategisk nivå
  • Bidra till försäljning genom rådgivning till kunder, i så som val och användning av produkter eller hantera & följa upp kunders order
  • Sätta upp mål och handlingsplaner för teamet inom lagersälj
  • Ansvara för hälsa & säkerhet på lagret
Vi söker dig
Som ledare på Beijer tror vi att du har förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare. Du har erfarenhet ifrån att leda personal, besitter erfarenhet inom lager eller liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt teamarbete på lagret. Du har dokumenterade ledarerfarenheter.

Som person är du social, driftig, serviceinriktad och motiveras av att ta eget ansvar. Du har dokumenterad erfarenhet från ledarskap och är van att arbeta operativt där du aktivt coachar medarbetare till att utvecklas. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Vi ser även att du är en person som värdesätter ordning och reda. Du trivs med att skapa goda kundrelationer samt har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

Körkort och truckkörkort ser vi som meriterande i denna rekrytering. Erfarenhet från arbete på bygghandel & brädgård anses även det som starkt meriterande för tjänsten.

Vi erbjuder dig:

Du kommer att bli en del av ett härligt team som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Rollen är på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Östersund.

Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075 – 241 21 49. Löpande urval & intervjuer. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.beijerbygg.se/privat/sv/om-beijer-bygg/jobba-hos-oss
Sista ansökningsdag 21 feb 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.